Häikäisevä Atlas Fallen -toimintaseikkailu esittäytyy uuden videon voimin

Upeasta Atlas Fallen -toimintaseikkailusta on julkaistu uusi ytimekäs esittelyvideo. Se esittelee aavikkomaisen maailman täynnä hiekkaa, pölyä, aavaa ja upeita maisemia. Aavikkoisuudestaan huolimatta maailma ei ole mikään autiomaa, sillä sitä kansoittavat toinen toistaan vaikuttavammat hirviöt ja muut vastukset. Luvassa on paitsi eeppinen matka läpi ainutlaatuisen ympäristön, myös huikeita taisteluita ja jännittäviä kohtaamisia. Päähenkilönä toimii jumalallisilla voimilla varustettu sankari, joka joutuu taistelemaan hiekkaisen maailman tulevaisuuden puolesta.

Atlaksen kansalaiset ovat avun tarpeessa. Turmiollinen jumala on noussut valtaan ja syössyt hurjat hirviöarmeijansa maan kimppuun samalla ajaen sen kansan ahdinkoon. Avuksi tulee jumalvoimainen sankari, joka nousee taisteluun pahuuden ylimaallisia olentoja vastaan. Luvassa on eeppinen matka upeissa ympäristöissä, joissa sankari saa koettaa voimavarojaan toinen toistaan hurjempia hirvityksiä vastaan. Paikoin hiekan peittämät aavikkokaupungit ovat hätää kärsimässä, eikä tehtävä pahan jumalan nujertamiseksi tule olemaan helppo. Mysteereitä selvittämällä ja raunioita koluamalla supervoimainen sankari kuitenkin vahvistuu. Atlas Fallen tarjoaa pelaajalle häikäisevän toimintaspektaakkelin täynnä vaikuttavia taisteluita, upeita maisemia ja yliluonnollisia voimia. Roolipelimäinen hahmonkehitys ja kiehtova fantasiamaailma pitävät pelaajan otteessaan. Pelissä on myös herkullinen yhteistyötila, jossa vihollisten kukistaminen on entistäkin palkitsevampaa. Peli tarjoaa huippuluokan grafiikkaa ja vaikuttavan äänimaailman seikkailuntäyteisessä tarinassa vailla vertaa.

Atlas Fallen julkaistaan 16. toukokuuta sekä PlayStation 5– ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

https://www.focus-entmt.com/en/games/atlas-fallen

Oletko kiinnostunut myös nopeista autoista: www.gripmonsters.fi

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa