Hirmuliskoja vastaan taistelevat mechasoturit saivat vahvistusta Mega Man -sankarista: Exoprimal

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Exoprimal-toimintapeli on täydentynyt uusilla pelimuodoilla ja lisävarusteilla.

Vauhdikkaista joukkuetaisteluistaan ja dinosaurusuhkastaan tunnettu Exoprimal-toimintapeli on aloittanut neljännen kautensa. Sen myötä peli saa kaksi uutta pelitilaa, valikoiman uusia taisteluhaarniskoja, uuden hurjan pomotaistelun ja paljon muita pienempiä lisäyksiä. Yksi merkittävimmistä uutuuksista on yhteistyö suositun Mega Man -hahmon kanssa.

Neljäs pelikausi sisältää myös uusia rajoitetun ajan taistelutapahtumia. Esimerkiksi tulevana viikonloppuna ovat vuorossa Rabbit-kampanja ja kaksinkertaisen kokemuspistemäärän palkintosaalis. Lisäksi vaikeutta kaipaaville pelaajille on edessä Neo Triceratops -taistelu osana Savage Gauntlet -haastetta.

Uuden pelikauden myötä pelaajat voivat luoda omia räätälöityjä otteluita Custom Match -pelimuodossa. Siinä pelaajat voivat itse määritellä ottelun ehdot ja ominaisuudet. Pelaaja voi valita seuransa kutsumalla muita mukaan yksilöllisellä avainkoodilla. Muita pelaajia vastaan ottelevat voivat nauttia Quick Brawl -pelimuodosta, jonka avulla voidaan keskittyä nopeasti PvP-otteluiden koluamiseen. Custom Match -tilassa voidaan valita useista eri perusasetuksista juuri sellainen taistelukokemus kuin itse haluaa.

Mega Man -yhteistyön myötä exotaistelijat voivat sonnustautua kuuluisan ”sinisen pommittajan” teeman mukaisesti. Valittavissa on hahmoskinejä Mega Man-, Air Man- ja Yellow Devil -hahmojen tyylin mukaisesti. Lisäksi Mega Man -yhteistyötä juhlitaan 19. huhtikuuta alkavalla yhteistyötehtävällä, jossa pelaajat saavat vastaansa uudenlaisen muotoa muuttavan robotin toisesta ulottuvuudesta.

Kauden varustevalikoima koostuu uudesta asupuolen beetavariantista, jotka tarjoavat erilaisia aseita ja taistelutyylejä eri mieltymyksiin. Tämän myötä erilaisia taisteluhaarniskavaihtoehtoja on peräti 30 erilaista! Uudenlainen tulimörssäri debytoi samalla pelin kymmenentenä rig-vaihtoehtona. Lisäksi päivitys sisältää valikoiman pienempiä moduuleita hahmonsa tuunaamiseen.

Eikä tule unohtaa uutta kymmenen hengen yhteistyömuotoa, Time Loop Rebellion -pelitilaa. Se tuo pelaajille vastaan hurjan Leviathan-pedon ja uusia suorituspalkintoja. Tämän pelaajat saavat vastaansa ensimmäisen kerran 26. huhtikuuta. Lisäksi pelissä on rajoitetun ajan saatavilla olevia pelipalkintoja, joiden osalta on syytä pitää silmät ja korvat auki.

Exoprimal on moninpelivetoinen toimintakokemus, joka rakentuu sujuvan yhteistyön varaan. Tämä lisäksi pelissä on myös kilpailullinen puoli, joka tuo oman lisäsävynsä vauhdikkaisiin konflikteihin. Pelimuodoista keskeisin on Dino Survival, jossa kaksi viiden hengen tiimiä taistelee liskouhkaa vastaan kilpailullisessa hengessä. Dynaamiset, alati muuttuvat tavoitteet pitävät pelaajajoukkueet varpaillaan ja haastavat joukkueet monin eri tavoin. Koska erilaisia tehtäviä ja tavoitteita on moneen makuun, peli säilyttää raikkautensa ja kiehtovuutensa pelisessiosta toiseen. Eletään vuotta 2040 ja maapallo on kriisin partaalla. Hurjat hirmuliskot ovat ilmaantuneet tyhjästä ja aiheuttaneet tuhoa kaupungeissa maailmanlaajuisesti. Moninpelivetoisuudestaan huolimatta Exoprimalissa on tarinavetoinen lähestymiskulma pelimaailman tapahtumiin. Sen kiehtovat käänteet ja värikkäät hahmot auttavat pelaajia syventymään tapahtumiin ja ymmärtämään paremmin dinosaurusmysteeriä.

Exoprimal on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: EXOPRIMAL | CAPCOM

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa