Huippusuosittu hirviönmetsästyssarja saa jatkoa Monster Hunter Wilds -pelin myötä

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Monster Hunter Wilds saapuu pelikoneille vuoden 2025 aikana.

Viimeöisessä Game Awards -tapahtumassa julkistettu Monster Hunter Wilds -toimintaseikkailu tuo odotettua jatkoa rakastetulle pelisarjalle. Hirviönmetsästykseen ja kiehtoviin taisteluihin keskittyvä sarja on valloittanut puolelleen kymmeniä miljoonia pelaajia ympäri maailmaa, kasvaen osa osalta isommaksi ja monipuolisemmaksi kokemukseksi.

Monster Hunter -pelisarja sai alkunsa vuonna 2004, joten ensi vuonna juhlistetaan pelin kaksikymmenvuotisjuhlia. Kuluneiden vuosien aikana on pelisarja myynyt maailmanlaajuisesti yli 95 miljoonaa kappaletta, mikä kertoo omiaan pelaajien rakkaudesta. Aivan alusta asti on pelisarjassa metsästetty, vaanittu ja ansoitettu hirviöitä sekä tietenkin taisteltu elämää suurempia olentoja vastaan. Juuri tämä on koko pelisarjan suola, sillä pelasipa peliä yksin tai yhteistyömuodossa, juuri vaikeiden hirvitysten nujertaminen on koko pelin ydin ja siihen valmistautuminen on osa suurempaa kokemusta.

Koska jokaisen pelin jokainen hirviö on kookas, kestävä ja vaarallinen, taistelut eivät koskaan ole nopeita yhteenottoja tai hätäisiä kohtaamisia. Eivät ainakaan hirviön kannalta, varustelematon pelaajahahmo kun voi toki kokea väliaikaisen loppunsa lähtiessään laulellen sotaan. Valmistautuminen kuitenkin palkitaan, sillä onnistuneen metsästysreissun päätteeksi vaiva palkitaan erilaisin tavoin. Uudet aseet, varusteet ja opitut temput vievät pelaajaa eteenpäin kohti seuraavaa kaatoa ja saavutusta.

Myös Monster Hunter Wilds noudattaa tätä pelisarjan nyt jo ikoniseksi muodostunutta kaavaa, mutta uusiutuneena ja paranneltuna kokemuksena. Lisäksi uuden sukupolven pelikoneet tuovat peliin uutta puhtia ja näyttävyyttä, mikä tekee tulevasta pelistä unohtumattoman.

Monster Hunter Wilds julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille vuoden 2025 aikana. Pelin tarkempi julkaisupäivä sekä ikäraja julkistetaan myöhemmin.

Lisätietoja: https://www.monsterhunter.com/wilds/en-uk/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Huippusuosittu hirviönmetsästyssarja saa jatkoa Monster Hunter Wilds -pelin myötä”

Vastaa