Huipputeknologiajohtaja Xgimi on seuraavan sukupolven kotiprojektoreiden ensisijainen tuotemerkki

On pätevä syy ostaa yksi markkinoiden parhaista 4K-projektoreista, sillä se antaa kodin viihdeviritelmillesi välittömän sysäyksen helpon päivityksen muodossa. Projektorit tarjoavat hyvän kiertotien niille, jotka haluavat vaikuttavan ja mukaansatempaavan kotiteatterikokemuksen, josta voi nauttia elokuvan tai urheilutapahtuman aikana perheen ja ystävien kanssa. Ihmiset etsivät yhä useammin erityisesti älykkäitä LED-projektoreita korvaamaan massiiviset televisioruudut. XGIMI, joka on huipputeknologian johtaja projektorialalla, lanseerasi vuonna 2021 HORIZON Pro -lippulaivaprojektorinsa ja ultrakevyen kannettavan Halo+ FHD -projektorinsa. 

Projektoreiden innovaatiot ovat kehittyneet, ja kysyntä on siirtynyt jokapäiväiseen elämään ja koteihin, eikä niitä enää käytetä pääasiassa virallisissa tiloissa. XGIMI tarjoaakin ylivertaista luotettavuutta ja laatua kotiin. Erinomaisen laadun lisäksi Halo+ on suunniteltu siten, että projektori olisi yhtä suorituskykyinen niin kotona kuin liikkeellä ollessa. Elokuvaillan tai urheilutapahtuman tykötarpeiden ottaminen mukaan ystävien luona käydessäsi tai jopa ulkona on mahdollista Halo+:n vahvan sisäänrakennetun akun ja loistavan muotoilun ansiosta. XGIMI toimittaa jälleen parasta teknologiaa tehdäkseen tehokkaimman kannettavan projektorin, jota aloittelijoiden on helppo käyttää ja joka täyttää myös tarkkasilmäisimpien teknofiilien tarpeet.

Sokerina pohjalla, sinun ei tarvitse olla huolissasi XGIMI-projektorin asentamisesta. Se on tehty niin vaivattomaksi, että sinun tarvitsee vain kytkeä projektori verkkoon ja laittaa se päälle. Älykkäät ominaisuudet, käytännölliset sisäänrakennetut ominaisuudet ja helpot säädöt tekevät käyttöönotosta sujuvaa: olet valmis nauttimaan hetkessä. Löydät vinkkejä kotisi muuttamiseen elokuvateatteriksi XGIMI-projektoreilla täältä.

Halo+ FHD Älykkään projektorin ominaisuudet

  • Full HD 1080p -kuvan tarkkuus ja 900 ANSI-lumenin kirkkaus
  • 2 tuntia toistoaikaa sisäänrakennetulla akulla.
  • Älykäs näytön mukauttamisteknologia tarkentaa välittömästi ja löytää optimaalisen näytön koon välttäen samalla esteitä, kuten valokytkimiä tai kuvakehyksiä.
  • Harman Kardon -kaiuttimet takaavat tehokkaan ja eloisan elokuvateatterimaisen äänikokemuksen, DTS- ja Dolby-toiminnot käytössä
  • Android TV -käyttöliittymä mahdollistaa välittömän pääsyn suosikkisovelluksiisi ja -sisältöön, jotka on synkronoitu eri laitteisiin.

HORIZON Pro todellisen 4K-kotiprojektorin ominaisuudet

  • True 4K -tekniikka: Koristele mikä tahansa huone henkeäsalpaavalla 4K UHD:lla, joka näkyy valtavalla 300 tuuman näytöllä.
  • Kirkas 2200 ANSI-lumenia: Erittäin kirkas projektio, joka tuottaa uskomattoman teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia kaikkina vuorokauden aikoina.
  • Tehokas ääni: Kaksi sisäänrakennettua 8 W:n Harman Kardon -kaiutinta tuottavat elokuvamaisia äänitehosteita ilman ulkoisia äänentoistolaitteita.
  • ISA-teknologia: Näytön kohdistaminen, automaattinen keystone, älykäs esteiden välttäminen ja automaattinen tarkennus varmistavat, että katselukokemuksesi sujuu keskeytyksettä.
  • Android TV 10.0: Suosituista suoratoistosovelluksista, kuten Hulu, Prime Video ja Disney+, saat loputtomasti viihdettä käden ulottuville.

LISÄTIETOJA XGIMISTÄ

XGIM, johon yli 1,5 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti luottaa, suunnittelee ja valmistaa suorituskykyisiä monikäyttöisiä älykkäitä projektoreita ja laser-televisioita.

XGIMI on päättänyt mullistaa katsojien audiovisuaalisen kokemuksen ja pyrkii toimittamaan maailmanlaajuisesti edullisimmat suurkuvaprojektiotuotteet ja luomaan erinomaisia kotiteattereita, joista jokainen perhe voi nauttia.

XGIMI uudistaa koti- ja ulkotilaprojektorikenttää varmistamalla parhaan käyttäjäkokemuksen suorituskyvyn ja intuitiivisuuden avulla. XGIMI-projektorit on kehitetty täydentämään jokaista kodin sisustusta, ja ne on helppo asentaa ja niiden muotoilu on esteettisesti miellyttävä. Tämä käyttäjälähtöinen asenne on auttanut XGIMIä voittamaan 43 kansainvälistä palkintoa, kuten EISA Best Buy Projector Award, CES Best Innovation Award, VGP Awards, iF Design Awards, Red Dot Design Award ja Good Design Award.

Mutta XGIMI ei ole vielä valmis. Omistautumisen ja johdonmukaisuuden avulla se pyrkii maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi, joka on maailman ykkönen projektoriteknologian alalla!

Käy XGIMI:n virallisella verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja: https://global.xgimi.com/.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Huipputeknologiajohtaja Xgimi on seuraavan sukupolven kotiprojektoreiden ensisijainen tuotemerkki”

Vastaa