Hyytävä talvirieha saapui Rainbow Six Siege -verkkopeliin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft toi talvisen moninpelitilan suosittuun Rainbow Six Siege -verkkopeliin.

Rainbow Six Siege tunnetaan ennen kaikkea tiimivetoisesta toiminnastaan ja tämän myötä taktikointia vaativasta luonteestaan. Tänä talvena tilanne on toisin, sillä kylmäävässä Freeze For All -pelitapahtumassa kaikki sotilasoperaattorit ovat toisilleen vapaata riistaa.

Jo alkanut pelitapahtuma on käynnissä aina 5. tammikuuta 2024 saakka. Sen myötä sotilasoperaattorit unohtavat roolinsa hyökkääjinä tai puolustajina, ja keskittyvät sen sijaan toimimaan niin sanotun yksinäisen suden tavoin. Kun jokainen sotilaista vastaa vain omasta selviytymisestään jäisellä Arctic Workshop -kartalla, on vainoharhalla karvat pystyyn nostattava vaikutus. Luvassa on hiivintää, väijyntää ja varuillaan olemista sekä tietenkin liipaisinherkkyyttä!

Pelitapahtuman erikoisuutena ovat kymmenen pelaajan ottelut, joita käydään viiden kierroksen erissä ja viidellä eri varustuksella. Tämä pitää pelin luonteen vilkkaana ja yllätyksellisenä. Eikä edes pelihahmon kuolema pysäytä ottelukierrosta, sillä kaaduttuaan operaattorit pääsevät heittämään elossa olevia pelaajia lumipalloilla.

Kenttänä oleva Arctic Workshop on talvinen muunnelma tutun Hereford Base -kartan ulkotiloista. Niinpä kenttä on yhdistelmä tuttuja paikkoja hieman uudella tavalla toteutettuna. Lisäksi rikottavat jääseinät tuovat kenttään odottamattomia tilanteita ja kiperiä yllätyksiä, tietenkin vihollisen liikkeistä riippuen.

Koska jokaisessa ottelussa jokainen pelaaja käy läpi pelitilan kaikki eri roolit, eivät ottelut käy liian tutuiksi ja turvallisiksi. Onpa mukana myös superkestävänä hirviönä olemista, mikä tuo tapahtumaan aivan uudenlaisen kulman.

Pelipäivitys tuo pelaajille myös uudenlaista kerättävää erilaisten asu- ja varustepakettien muodossa. Mukana valikoimassa on sekä menneiltä vuosilta tuttuja vaihtoehtoja että täysin uusia keräilyesineitä.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/rainbow-six/siege

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa