Ilmainen ja moninpelattava XDefiant-ammuntapeli on nyt julkaistu

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on julkaissut XDefiant-ammuntapelin ja käynnisti samalla ensimmäistä pelikautta pohjustavan tutustumisvaiheen.

XDefiant on nopeatempoinen, helposti opittava ja ilmaiseksi pelattava verkkomoninpeli, jossa erilaisista sotilaista koostuvat tiimit kohtaavat toisensa vaihtelevissa pelimuodoissa. Ubisoft San Franciscon kehittämä ammuntapeli on saanut innoituksensa monista muista Ubisoft-toimintapeleistä ja tämä näkyykin mukana olevien sotilaishahmojen tyylissä, varusteissa ja aseistuksessa.

Monissa eri testivaiheissa pelistä on hiottu sulava kokonaisuus. Nyt peli on julkaistu sen ensimmäistä pelikautta pohjustavaan harjoituskauteen. Nyt julkaistussa pelissä on jo heti alussa 14 erilaista pelikenttää, joiden tapahtumapaikat ja tyylit ovat enemmän tai vähemmän tuttuja monista muista Ubisoft-peleistä. Pelin viidestä erilaisesta hahmoryhmittymistä on alussa neljä eri vaihtoehtoa käytössä. Mukana oleva viides ryhmittymä on joko ostettavissa erikseen tai saavutettavissa käyttöön pelaamisen myötä.

Julkaisussa on mukana peräti 24 erilaista asetta ja jopa 44 viritysosaa aseiden räätälöintiin. Näillä voidaan vaikuttaa aseiden ominaisuuksiin ja toimintoihin, kuten kantamaan, vahingontuottoon ja tarkkuuteen. Lisäksi mukana on viisi lisävarustetta, joita eri hahmot voivat käyttää pääasiallisen aseen, käsiaseen ja erikoistoimintojen ohella.

Pelin viisi erilaista sotilasryhmittymää ovat tuttuja peleistä, kuten The Division, Far Cry 6, Splinter Cell, Watch Dogs 2 ja Ghost Recon Phantoms. Jokainen ryhmittymä on mukana kolmen erikoissotilaan voimin, mutta alussa on pelattavissa vain yksi kustakin ryhmästä. Pelaamalla ja tehtäviä suorittamalla muut hahmot ovat saatavilla käyttöön yksi kerrallaan.

Erilaisia pelimuotoja on kaksi eli Arena ja Linear, jotka eroavat toisistaan kenttien ja tavoitteiden osalta. Nimensä mukaisesti Arena-pelit ovat areenamaisia ja näitä löytyy kolmessa eri pelitilassa. Kentän alusta loppuun eteneviä Linear-tiloja on kaksi, joista kummassakin on omat voittotavoitteensa. Kaikkiaan nämä viisi erilaista pelitilaa tarjoavat kukin toisistaan erottuvat pelikokemukset, joten haasteita, oppimista ja vaihtelevaa tekemistä riittää moneen eri makuun.

Pelin harjoituskauden jälkeen on edessä pelin ensimmäinen kausi, joka tuo mukanaan uuden hahmoryhmittymän, kolme uutta kenttää ja kolme uutta asetta. Myöhempien kausipäivitysten myötä lisäyksiä tulee lisää pelin eri osa-alueilla.

Vinkkivideon pelin haltuun ottamiseksi voi katsella:

XDefiant on nyt saatavilla sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 – pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoa pelistä: XDefiant – Free to Play Arena Shooter | Ubisoft (EU / UK)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmainen ja moninpelattava XDefiant-ammuntapeli on nyt julkaistu”

Vastaa