Ilmaisen XDefiant-ammuntapelin ensimmäinen kausi alkaa heinäkuun alussa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti Ubisoft Forward -tapahtumassa lisätietoa moninpelattavan XDefiant-ammuntapelin ensimmäisen kauden sisällöstä.

Ensimmäisellä kaudella tullaan näkemään Rainbow Six Siege -toimintapelin innoittama uusi GSK-ryhmittymä, kolme uutta karttaa (Club House, Daytona ja Rockefeller), kolme uutta asetta, uutena pelitilana lipunryöstö ja rankatut pelitilat.

Tarkat tiedot ensimmäisen kauden sisällöistä kerrotaan 1. heinäkuuta XDefiantin uudessa YouTube-ohjelmassa ja kausi alkaa 2. heinäkuuta.

XDefiant on nopeatempoinen, helposti opittava ja ilmaiseksi pelattava verkkomoninpeli, jossa erilaisista sotilaista koostuvat tiimit kohtaavat toisensa vaihtelevissa pelimuodoissa. Ammuntapeli on saanut innoituksensa monista muista Ubisoft-toimintapeleistä ja tämä näkyy mukana olevien sotilaishahmojen tyylissä, varusteissa ja aseistuksessa. Pelissä on heti 14 erilaista pelikenttää, joiden tapahtumapaikat ja tyylit ovat enemmän tai vähemmän tuttuja monista muista Ubisoft-peleistä. Julkaisussa on mukana peräti 24 erilaista asetta ja jopa 44 viritysosaa aseiden räätälöintiin. Pelin viisi erilaista sotilasryhmittymää ovat tuttuja peleistä, kuten The Division, Far Cry 6, Splinter Cell, Watch Dogs 2 ja Ghost Recon Phantoms. Jokainen ryhmittymä on mukana kolmen erikoissotilaan voimin.

XDefiant on nyt saatavana ilmaiseksi sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/xdefiant

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmaisen XDefiant-ammuntapelin ensimmäinen kausi alkaa heinäkuun alussa”

Vastaa