Ilmaispeli XDefiant aloitti ensimmäisen pelikautensa kiehtovilla lisäyksillä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajensi XDefiant-moninpeliä uuden ryhmittymällä, kolmella taistelukentällä, kolmella aseella ja uusilla pelimuodoilla.

Taktista ammuntaa ja ja ryhmävetoista toimintaa tarjoava XDefiant-moninpeli on aloittanut ensimmäisen pelikautensa. Sen myötä peli on laajentunut monipuolisesti monenlaisella lisäsisällöllä. Uutena ryhmittymänä nähdään Rainbow Six -peleistä tuttu GSK, jonka poliisioperaattorit tuovat mukaan sähköistetyt piikkilangat, elektroniset häirintälaitteet ja taktiset taistelukilvet. GSK tuleekin muuttamaan taistelukenttien dynamiikkaa kiehtovalla tavalla ja luomalla uusia taktisia mahdollisuuksia.

Uutena taistelukenttänä nähdään kerhotila, joka sopii erinomaisesti sekä lyhyen kantaman että keskimatkan sotilaille. Kerhohuoneen ohella kentästä löytyy muun muassa hotrod-autotalli ja osuvasti nimetty rahahuone. Ensimmäisen pelikauden aikana on luvassa myös kaksi muuta taistelukenttää, kuten newyorkilainen Rockefeller-kaupunkirakennus ja Daytona-autokisarata ympäristön mukaisine rakennuksineen. Uusia pelikenttiä julkaistaan kerran kuussa, joten Rockefeller ja Daytona julkaistaan elo- ja syyskuun aikana.

Päivityksen uusia ykkösaseita ovat LVOA-C-rynnäkkökivääri ja L115-kiikarikivääri sekä käsiaseena katkaistu haulikko. Nämä tuovatkin vaihtelua sekä pitkän kantaman konflikteihin että keskimatkalle ja lähitaisteluun.

Pelimuotolisäyksenä nähdään perinteinen, mutta sitäkin koukuttavampi lipunryöstö eli Capture the Flag. Tämä areenakenttäpohjainen pelimuoto on parhaimmillaan pelaajien toimiessa yhteistyössä, sillä sitä myös vaaditaan voittoa tavoiteltaessa.

Uutta on myös rankattu pelitila, joka pistää samantasoiset pelaajat toisiaan vastaan jännittävissä kahdeksan pelaajan taisteluissa. Näissä kaksi neljän hengen tiimiä sotii toisiaan vastaan ja menestyksen myötä pelaajat nousevat ranking-listoilla ylöspäin. Parhaat pelaajat myös palkitaan ainutlaatuisin pelipalkinnoin.

Ensimmäisen pelikauden myötä pelaajat voivat halutessaan ostaa aloituspaketit, jotka sisältävät pelivaluuttaa sekä kosmeettista lisäsisältöä. Lisäksi pelikauden myötä tulee 90-portainen taistelupassi, joka palkitsee aktiivisen pelaajan suorituksistaan eri portailla. Taistelupasseista löytyy sekä ilmainen että maksullinen versio, jotka sisältävät erilaisia palkintoja etenemisen myötä.

GSK-ryhmittymän esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/TwFvf4E46Xc. Taistelupassin sisältöä käydään läpi osoitteessa https://youtu.be/RB0Tp_toIFY.

XDefiant on nopeatempoinen, helposti opittava ja ilmaiseksi pelattava verkkomoninpeli, jossa erilaisista sotilaista koostuvat tiimit kohtaavat toisensa vaihtelevissa pelimuodoissa. Ammuntapeli on saanut innoituksensa monista muista Ubisoft-toimintapeleistä ja tämä näkyy mukana olevien sotilaishahmojen tyylissä, varusteissa ja aseistuksessa. Pelissä on heti 14 erilaista pelikenttää, joiden tapahtumapaikat ja tyylit ovat enemmän tai vähemmän tuttuja monista muista Ubisoft-peleistä. Julkaisussa on mukana peräti 24 erilaista asetta ja jopa 44 viritysosaa aseiden räätälöintiin. Pelin viisi erilaista sotilasryhmittymää ovat tuttuja peleistä, kuten The Division, Far Cry 6, Splinter Cell, Watch Dogs 2 ja Ghost Recon Phantoms. Jokainen ryhmittymä on mukana kolmen erikoissotilaan voimin.

XDefiant on nyt saatavana ilmaiseksi sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Pelin kotisivut: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/xdefiant

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa