Industry Giant 4.0 Gameplay traileri julkaistu

Julkaisija Toplitz Productions ja müncheniläinen kehitysstudio Don VS Dodo esittelevät ylpeänä ensimmäisen pelinsisäisen trailerin Industry Giant 4.0, odotetusta legendaarisen Giant-brändin uudelleensyntymisestä.

Osana ”Games Made in Germany” -myyntikampanjaa Steamissa, jota IGN lähetti, Industry Giant 4.0 avaa ovensa liiketoimintasimulaatioiden ystäville ja nostalgikoille ensimmäistä kertaa ja tarjoaa esimakua uudesta pelisuunnittelusta, jossa on tuttu vivahde.

Teollinen imperiumi rakentuu

Industry Giant 4.0 kattaa kaikki tarvittavat osa-alueet menestyvän liiketoiminnan luomiseksi ja hallinnoimiseksi, jossa tärkeiden tietojen hyödyntäminen on avainasemassa strategisessa päätöksenteossa koko arvoketjun läpi. Terävä liikemieshenki edellyttää tarkastelua kaikista näkökulmista, aina tavaravirroista tehtaiden, myymälöiden ja varastojen kuntoon ja tehokkuuteen.

Pelaajien on lisäksi etsittävä keinoja parantaa tuottavuutta, joustavuutta, innovaatioita ja resurssitehokkuutta. Heidän on myös rakennettava liikenneverkostoja, suunniteltava tuotantoa, hallittava taloutta ja navigoitava maailmanlaajuisissa tapahtumissa, jotka voivat vaikuttaa heidän tulokseensa.

Teollisuusimperiumin luominen

Pelaajat muovaavat teollisen imperiumin alusta alkaen, hyödyntäen kaikkia käytettävissä olevia työkaluja menestyvän liiketoiminnan muotoilemiseksi. Industry Giant 4.0 pyrkii tarjoamaan kattavan kokemuksen liikenneinfrastruktuurista, teollisista rakennuksista, tuotannonsuunnittelusta ja taloushallinnosta.

Näkemystä omaavana teollisuusjättinä tai liiketiiminä pelaajat kohtaavat dynaamisen liiketoiminnan päivittäiset haasteet, käsitellen ulkoisten vaikutusten monimutkaisuutta, kuten kausittaisia haasteita (sääolosuhteet ja satunnaiset tapahtumat), markkinaolosuhteita ja taloudellisia seuraamuksia (verotus ja luvat).

Sydämessä strategiaa

Industry Giant 4.0 ei ole vain peli; se on matka teollisen strategian ytimeen. Toimitusketjun hallinnasta aina maailmanmarkkinoiden hallintaan pelaajat luovat perintönsä jatkuvasti kehittyvässä kaupankäynnin maisemassa.

Don VS Dodo -studiosta

Müncheniläinen Don VS Dodo on pieni studio, jonka ydinfokus on videopelien kehittämisessä. Heidän peleissään tärkein ainesosa on intohimo ja tiimityö. Yhdessä elegantin pelisuunnittelun kanssa ja ajoissa ja budjetissa pysyen, he tietävät, että vain hiottu peli on hyvä peli. Laatu edellä määrän sijaan he ovat auttaneet toimittamaan upeita projekteja. Keskittyen moninpeleihin ja yhteistyöpeleihin Don VS Dodo pyrkii tuomaan ystävät ja perheet yhteen pelaamaan. Oli se sitten sohva-yhteistyönä tai online-pelinä, Don ja Dodo haluavat pelaajien nauttivan peleistään yhdessä.

Toplitz Productions -julkaisijasta

Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa mystisestä Toplitz-järvestä Itävallan sydämessä, kehittää ja julkaisee pelejä ”sydämellä ja sielulla” kaikille alustoille. Yhtiö koostuu terveestä sekoituksesta kokeneita teollisuuden veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat työskentelystä luovien kehittäjien kanssa monissa jännittävissä projekteissa, kuten ”Dynasty” ja ”Giant” -sarjoissa.

Steampowered -linkki

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa