JDM: Rise of the Scorpion saa ensi-iltansa heinäkuussa

JDM: Rise of the Scorpion saa ensi-iltansa 18. heinäkuuta 2024. Valmistaudu pelaamaan tätä itsenäistä johdatusta JDM: Japanese Drift Master -peliin. Tutustu kuvitteelliseen Japanin prefektuuriin – Guntamaan, joka on saanut inspiraationsa monista aidoista paikoista. Realistinen kilpa-ajo kokemus yhdistyy tarinaan, joka esitetään manga-paneelien muodossa olevien välianimaatioiden kautta. Katso uusin teaser, joka antaa sinulle mahdollisuuden täysin uppoutua JDM-maailmaan.

Taustatarina

JDM: Rise of the Scorpion -prologi on peli, joka esittelee JDM: Japanese Drift Master -pelin narratiivisen aspektin. Pelaajat pääsevät tutustumaan Hatori Hasashin tarinaan ja hänen matkaansa tulla tunnetuksi ’Skorpionina’. Hatori on esimerkillinen oppilas ja perinteisestä japanilaisesta perheestä tuleva nuori, joka tuo ylpeytensä ja ylimielisyytensä kilparadoille, joissa lukuisat kilpailijat odottavat.

JDMmaailma

JDM: Japanese Drift Master -tarina sijoittuu kuvitteelliseen Guntaman prefektuuriin, joka on saanut inspiraationsa Honshūn vuoristoalueelta. Pelaajat, jotka ovat perehtyneet Japanin kuuluisimpiin driftausreitteihin, huomaavat monia yhtäläisyyksiä todelliseen maailmaan.

Rata-alueiden ja alueiden sijoittaminen lähekkäin, vaikka ne todellisuudessa ovat kaukana toisistaan, mahdollistaa dynaamisen ja monipuolisen avoimen kartan luomisen. JDM: Rise of the Scorpion -pelissä pelaajat näkevät vain osan maailmasta, jonka olemme valmistelleet JDM: Japanese Drift Master -pelin täysversiota varten.

Kertomus ja hahmot

Pelaajat kokevat kilpa-ajopelin, joka keskittyy tarinaan ja ainutlaatuiseen kerrontaan ilman tyypillisiä välianimaatioita. Sen sijaan käsin piirretyt mangasivut, joissa esiintyvät päähenkilöt, herättävät hahmot eloon.

Peli keskittyy kuitenkin edelleen kilpa-ajoon. Drift- ja grip-tapahtumat vievät tarinaa eteenpäin. Hatorin lisäksi pelaajat tapaavat joukon sivuhahmoja, jotka muodostavat tärkeän osan Skorpionin nousua.

Sivuhahmot

Aoi Ishida on tyttö perinteisestä perheestä, joka on tuntenut Hatorin lapsuudesta asti. Kun he alkavat seurustella, Aoi tukee häntä kaikin tavoin, erityisesti radalla. Ayumi Kurama on rikkaan perheen tyttö, jota hänen yksinhuoltajaisänsä hemmottelee taloudellisesti. Hän menestyy kaikessa mitä tekee, mukaan lukien driftingissä. Kuitenkin, jos voitto on vaakalaudalla, hänen ystävyytensä Hatorin kanssa saattaa olla vaarassa. Satoru Hayashi nousee nopeasti Skorpionin pääkilpailijaksi. Hän on iloinen ja huoleton, mutta hänen perheensä on köyhä, joten hän ei tunne kuuluvansa kouluunsa. Satorun auto kuului hänen sedälleen, joka oli kuuluisa driftaaja. Kaori Kato on Aoin paras ystävä. Tämä taiteellinen tyttö työskentelee läheisessä maalikaupassa. Itsenäinen ja edistyksellinen Kaori tukee aina Aoi’ta, vaikka hän uskoisikin, että Hatori ei ole hyvä poikaystävä.

Uudet sijainnit

Tulevan prologin avoimen maailman kartta saa lisäyksen aiemmin näkemättömistä mielenkiintoisista alueista ja haastavista teistä.

Palaa kiemurteleville vuoristoteille Haikama-järven ympärille, jotka tunnetaan JDM: Japanese Drift Master -demon versiosta. Katso, miltä alue tuntuu tässä ainutlaatuisessa kilpa-ajokokemuksessa. Kulje Tengai-metsän läpi. Se tarjoaa ihanteellisen ympäristön harjoitella ja hioa ajotaitojasi. Ota haastavia käännöksiä ja mutkia ja opi, kuinka testata driftauksia.

Sääolosuhteet ja seikkailut

Jokainen uusi sijainti on seikkailujen ja haasteiden lähde. Dynaaminen sääjärjestelmä tekee kilpailuista ja tapahtumista uudenlaisia kokemuksia. Sääolosuhteet vaihtuvat sujuvasti, joten pelaajat voivat uppoutua realistiseen ympäristöön. Päivä- ja yösyklin ansiosta jopa avoimen maailman vapaamatkat voivat tuntua uudelta.

JDM-saaga jatkuu

Ilmainen prologi JDM: Rise of the Scorpion on vain johdanto tarinaan, joka jatkuu pelin täysversiossa. Hahmot, jotka esitetään tässä ainutlaatuisessa johdannossa, palaavat JDM: Japanese Drift Master -peliin.

Check out the game and add it to your wishlist on STEAM:
https://store.steampowered.com/app/1364930/JDM_Rise_of_the_Scorpion

Check out the game and add it to your wishlist on EPIC:
https://store.epicgames.com/p/japanese-drift-master-jdm-rise-of-the-scorpion-b0ced8

Check out the game and add it to your wishlist on GOG: https://www.gog.com/game/jdm_rise_of_the_scorpion

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa