Johdanto tulevaan Haven-kiusoitteluun, joka on tulossa tänään!

Kaaoottinen taikuus on murskannut todellisuuden. Varjoinen korruptio on tuhonnut kaiken, minkä kerran tunsimme. Sinun ja ystäväsi on tehtävä yhteistyötä rakentaaksesi turvapaikan. Ehkä matkan varrella voitte löytää lisää ystäviä ja solmia ystävyyssuhteita maailman pelastamiseksi. 

Haven: Forge Friendships to Save the World

Tunnetun ääninäyttelijän Cissy Jonesin äänellä ja viulisti Kelly G. Jeppesenin sävellyksellä varustettuna, Unleashed Games on innoissaan esitellessään ensimmäisen pelinsä ”Haven: Forge Friendships to Save the World”, joka on uraauurtava yhteistoiminnallinen roolipeli, jossa pelaajat liittoutuvat rakentaakseen todellisuuden uudelleen. Haven sijoittuu ainutlaatuiseen ja kauniisti toteutettuun fantasiamaailmaan, ja se kannustaa tiimityöskentelyyn sekä yhteisön rakentamiseen. Tulossa pian PC:lle, Macille ja mobiililaitteille. 

Ilmoittaudu mukaan Friends & Family -alphaan osoitteessa: haven.unleashedgames.com

Unleashed Gamesin kotisivut: https://www.unleashedgames.com

Unleashed Games on pelialan veteraaneista koostuva tiimi, joka on rakentanut maailman suurimpia pelejä, kuten World of Warcraft, Medal of Honor ja Game of Thrones: Conquest, Hearthstone, Diablo: Immortal ja viimeisimpänä Monopoly Go!. He ovat pelaajia ja vanhempia, ja he rakentavat peliä, jota he haluavat pelata lastensa kanssa. Unleashed Games on A16Z:n tukema SPEEDRUN-yritys, ja Lightspeed ja GamesBeat nimesivät sen hiljattain vuoden 2024 Game Changeriksi.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa