Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen uudelle virtuaalisuuden tasolle

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti Just Dance VR: Welcome to Dancity -tanssipelin virtuaalilaseille.

Huippusuosittu tanssipelisarja tanssahtelee uusiin ulottuvuuksiin, kun Just Dance VR: Welcome to Dancity julkaistaan 15. lokakuuta Meta Quest 2-, Meta Quest Pro- ja Meta Quest 3 -virtuaalilaseille.

Julkaisun yhteydessä pelissä on 25 hittikappaletta ja alkuperäistä biisiä, joiden tahdissa pelaajat voivat tanssia. Näitä ovat muun muassa Queenin “Don’t Stop Me Now”, Selena Gomezin “Bad Liar”, Nicki Minajn “Starships”, Ellie Gouldingin “Lights”, Carly Rae Jepsenin “Call Me Maybe”, Fergie Ft. Q-tip & GoonRockin “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” ja Lele Pons ft. Susan Diaz & Victor Cardenasin “Volar”.

Jopa kuusi pelaajaa voi tanssia yhdessä 360 asteen virtuaalimaailmoissa, jotka ovat peräisin ikonisista Just Dance -kappaleista. Just Dance VR sisältää myös täysin uutta pelattavuutta kahden käden pisteytyksellä. Mukana on myös sosiaalinen Dancity-keskus, jossa pelaajat voivat tavata muita ympäri maailmaa. Dancityssä pelaajilla on oma asunto, jossa he voivat tanssia ja touhuta jopa kuuden pelaajan kanssa.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/just-dance/vr

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa