Kalis-mobiiliseikkailupeli tarjoaa mukavaa tekemistä kaupunkilaisille Kalevankankaalla

Kalevankangas on kaupunkilaisten keidas, josta löytyy ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja tapahtumia ympäri vuoden. Se on Mikkelin ylpeyden aihe, jonka vertaista ei muualta löydy. Nyt uusi mobiiliseikkailupeli tuo alueen entistäkin lähemmäksi kaupunkilaisia.

Kalis-peli liikuttaa rastilta toiselle

Kaikille avoin karttapohjainen Kalis-mobiiliseikkailupeli on nyt julkaistu ja odottaa innokkaita pelaajia! Pelissä pelaajat ratkaisevat Kalevankangasta käsitteleviä tehtäviä liikkumalla alueella rastilta toiselle.

Peli on mainio tapa tutustua alueen harrastusmahdollisuuksiin, paikkoihin ja palveluihin paikan päällä. Suurin osa rasteista avautuu karttanäkymään pelattavaksi pelin edetessä. Pelissä etenemällä voi hankkia pisteitä ja sitä kautta erilaisia saavutuksia. Pelissä on myös joukko salarasteja, joista pelaaja saa enemmän pisteitä. Pelin voittaa eniten pisteitä kerännyt pelaaja, joten nopeasti salarastit ratkaiseva pelaaja on vahvoilla!

Kalis-peli on ilmainen ja soveltuu kaikenikäisille. Peliä pääsee pelaamaan lataamalla puhelimen sovelluskaupasta X-routes-sovelluksen ja avaamalla sieltä Kalis-pelin. Vaihtoehtoisesti pelin pelaaminen onnistuu myös selaimessa osoitteessa:  https://play.x-routes.com/

Peli on kehitetty Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin ja mikkeliläisen Observis Oy:n yhteistyönä. Observiksen pelialustaa on aiemmin käytetty muun muassa Mikkelin Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa. Pelin sisällön rakentamiseen on osallistunut myös alueen toimijoita.

Kalevankangas edistää kaupunkilaisten hyvinvointia

Kalevankangas on Mikkelin kaupungin kehittämisalusta, joka edistää kaupunkilaisten hyvinvointia ja seudun elinvoimaa. Tavoitteena on kasvattaa alueen yritystoimintaa, synnyttää uusia työpaikkoja ja lisätä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa. Xamk toimii kehittämisalustan koordinaattorina.

Kävijälle Kalevankangas tarjoaa monipuolisen kattauksen liikuntamahdollisuuksia, tapahtumia, ulkoilureittejä ja luontoelämyksiä. Lisäksi tarjolla on oheispalveluita kuten kahvila- ja ravintolapalvelut.

Kalevankankaalla on investoitu paljon kuntalaisten hyvinvointiin ja uusiin harrastamisen mahdollisuuksiin. Ravirataa ja jäähallia on uudistettu, ja alueelle on noussut uusi jalkapallohalli ja kuntoportaat. Monitoimiareena Saimaa Stadiumilla toimii myös Xamkin Active Life Lab -tutkimusyksikkö.

www.kalevankangasmikkeli.fi

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Kalis-mobiiliseikkailupeli tarjoaa mukavaa tekemistä kaupunkilaisille Kalevankankaalla”

Vastaa