Karmeat, ovelat demonit odottavat niitä, jotka astuvat Cursed Mansioniin

Cursed Mansion; Kuvittele, että sinut lukitaan valtavaan taloon ja sinun on keksittävä, miten pääset pakoon – koska jos et pääse, et pääse enää koskaan ulos. Kerran täällä tapahtui jotain pahaenteistä, ja vain sinä voit ratkaista arvoitukset.

Vaara ja kuolema vaanii joka nurkan takana. Kartano on pelottava paikka täynnä salakavalia arvoituksia, ja sinun tulee selvittää ne. Pelaa Rosen roolissa ja pakene kirotusta kartanosta. 

Jätä mukavuusalueesi ja ota ensiaskeleesi Cursed Mansionissa. Koe 2D RPG karmivalla kauhulla. Täynnä aavemaista tunnelmaa, joka saa sinut kananlihalle.

Kello käy tik-tok, tok-tik, tik-tok. Mitä aika tarkoittaa?

Cursed Mansion ilmestyy sen uutena julkaisupäivänä 30.3.2023.

Alkuperäistä julkaisupäivää lykättiin, jotta peliä voitiin hioa ja tarjota pelaajille paras mahdollinen kokemus. Osta tai toivelistaa Cursed Mansion Steamissa nyt: https://store.steampowered.com/app/967120/Cursed_Mansion/

Dragon Emperors kotisivu: https://dragonemperors.com

Tietoja Dragon Emperorsista

Dragon Emperors on maaliskuussa 2021 perustettu videopelikehittäjä Bandungista, Indonesiasta. He keskittyvät RPG-videopelien tekemiseen, toimintaseikkailusta selviytymiskauhuun. Dragon Emperorsia tukee Indonesian Incubator-ohjelma, joka antaa indonesialaisille pelintekijöille mahdollisuuden kehittää sekä kotimaisten että maailmanlaajuisten pelimarkkinoiden suosimaa pelisisältöä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa