Katso Farming Simulator 23 -maatalouspelin pelivideo

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 23 mahdollistaa virtuaalisen maanviljelyn vaikkapa matkalla pelatessa.

Farming Simulator -pelisarja on tuonut iloa pelaajille ympäri maailmaa jo yli 15 vuoden ajan tarjoten hauskuutta maatilan hoitamisen parissa. Nyt Farming Simulator 23 laajentaa suositun pelisarjan nautittavuuden myös kannettavaan muotoon Nintendo Switch -pelikonsoleilla, kun peli julkaistaan toukokuun lopussa.

Edellisen kerran pelisarja nähtiin Nintendo Switch -alustalla yli kolme vuotta sitten Farming Simulator 20 -pelin myötä. Sittemmin pelisarja on kehittynyt ja laajentunut valtavasti tarjoten entistä enemmän tekemistä ja laajempaa valikoimaa työkoneiden ja kulkuneuvojen saralla. Samalla viljeltävien kasvien ja hoidettavien eläinten määrä on kasvanut.

Maanviljelyä, metsänhoitoa, eläinten kasvatusta ja hoivaa voi harjoittaa monin eri tavoin. Pelissä on yli 100 tarkasti mallinnettua työkonetta ja kulkuneuvoa sekä 14 erilaista viljelykasvilajia. Viljelemällä ja jatkojalostamalla pelaaja voi kehittää maatilaansa ja laajentaa osaamistaan uusille alueille. Esimerkiksi viljeltävien viljakasvien avulla pelaaja voi valmistaa ja myydä leipää.

Eläinvalikoimaan on lisätty uutena ominaisuutena kanat, jotka liittyvät hevosten, lehmien, lampaiden ja sikojen joukkoon. Pelissä on tarjolla kaksi erilaista pelikarttaa, jotka tarjoavat monipuolista tekemistä eri pelityylejä suosiville pelaajille, oli sitten mieltynyt eurooppalaiseen tai amerikkalaiseen maatalousmaisemaan.

Farming Simulator 23 julkaistaan 23. toukokuuta Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Katso Farming Simulator 23 -maatalouspelin pelivideo”

Vastaa