Katumus palaa: Blasphemous 2 saapuu Xbox One:lle ja PlayStation 4:lle

Torstaina, 26. lokakuuta 2023 – The Game Kitchen ja Team17 Digital ovat tänään paljastaneet, että rangaistava Metroidvania-peli Blasphemous 2 tulee Xbox One:lle ja PlayStation 4:lle maailmanlaajuisesti 2. marraskuuta. Pelissä seurataan uudelleen herännyttä Penitent One -hahmoa, ja Blasphemous 2 heittää pelaajat takaisin loputtomaan elämän, kuoleman ja ylösnousemuksen sykliin.

Pelin juoni ja mekaniikat

Kohdaten hirvittäviä vihollisia ja käsittämättömiä haasteita, pelaajien on estettävä uuden Miracle-lapsen profetiallinen syntymä. Kolmella ainutlaatuisella aseella ja parannetulla taitosetillä varustettuna pelaajien on käytettävä näitä uusia työkaluja selviytyäkseen ja tutkiakseen maata, joka on päättänyt lähettää heidät takaisin hautaan. Matkalla he keräävät hajallaan olevia mytologian palasia, ratkovat pitkään unohdettuja salaisuuksia ja väistelevät kuoleman viimeistä syleilyä.

Avaintoiminnot

Blasphemous 2:n pääominaisuudet:

  • Löydä rikas epälineaarinen maailma: Sarja lumoavan groteskeja maisemia odottaa, goottilaisen viehättäviä ja täynnä armottomia ansoja.
  • Käynnistä raaka taistelu: Julmat teloitukset ja laajennetut yhdistelmät tarjoavat uusia ja tuhoisia tapoja sataa tuhoa odottaville kauhistuksille.
  • Pelaa omalla tavallasi: Blasphemous 2 antaa mahdollisuuden mukauttaa ja parantaa Penitent Onen perustaitoja ja esittelee uusia ainutlaatuisia aseita, jotka laajentavat pelaajan taktiikkaa.
  • Voita intensiiviset pomo-taistelut: Vääristyneet pomojen ainutlaatuisilla hyökkäyskuvioilla ja murskaavilla kyvyillä odottavat tämän kieroutuneen uuden maan pimeimmissä nurkissa.

Katumus ei koskaan lopu

Peli tarjoaa syvällisen kokemuksen, joka ei rajoitu pelkästään perinteiseen ”selviytymistaisteluun”. Se tarjoaa monimutkaisen tarinan ja mahdollisuuden syventyä pelimaailman salaisuuksiin, teemoihin ja mytologiaan.

Register at www.blasphemous2game.com for the latest news about Blasphemous 2, and like us on Facebook, follow us on Twitter, or join the conversation on Discord.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Katumus palaa: Blasphemous 2 saapuu Xbox One:lle ja PlayStation 4:lle”

Vastaa