Käytetyt puhelimet: Edullinen ja ekologinen vaihtoehto

Käytetyt puhelimet ovat yhä suositumpi vaihtoehto uusille puhelimille. Tämä johtuu useista syistä, kuten puhelimien hintojen noususta, kasvavasta tietoisuudesta ympäristövaikutuksista ja siitä, että käytetyt puhelimet ovat usein yhtä hyviä kuin uudet.

Käytetyt puhelimet ovat edullisia

Uuden puhelimen hinta voi olla useita satoja tai jopa tuhansia euroja. Käytetyn puhelimen hinta voi olla huomattavasti edullisempi, jopa puolet uuden hinnasta. Tämä voi olla merkittävä säästö, varsinkin jos puhelinta ei tarvitse vaihtaa usein.

Käytetyt puhelimet ovat ekologisia

Uuden puhelimen valmistus aiheuttaa paljon ympäristövaikutuksia. Käytetyn puhelimen ostaminen on ekologisempi vaihtoehto, sillä se vähentää uusien puhelimien valmistusta.

Käytetyt puhelimet ovat yhtä hyviä kuin uudet

Käytetyt puhelimet ovat usein yhtä hyviä kuin uudet. Puhelimien tekniset ominaisuudet kehittyvät suhteellisen hitaasti, joten vanhempikin puhelin voi olla edelleen hyvä valinta.

Käytetyn puhelimen ostaminen

Käytetyn puhelimen voi ostaa useista eri lähteistä, kuten verkkokaupoista, yksityisiltä myyjiltä tai kivijalkaliikkeistä. Verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja nopeaa, mutta yksityiseltä myyjältä ostaminen voi olla edullisempaa. Kivijalkaliikkeestä ostaminen on hyvä vaihtoehto, jos haluaa nähdä ja kokeilla puhelinta ennen ostamista.

Käytetyn puhelimen ostoa harkitessa on hyvä kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

  • Puhelimen kunto: Puhelimen kunto kannattaa tarkistaa huolellisesti ennen ostamista. Puhelimen näytön, rungon ja akun kunto kannattaa tarkistaa erityisesti.
  • Puhelimen ominaisuudet: Puhelimen ominaisuudet kannattaa vertailla eri vaihtoehtoihin. Tärkeitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi puhelimen näytön koko, kameran laatu, suorituskyky ja akun kesto.
  • Puhelimen hinta: Käytetyn puhelimen hinta kannattaa vertailla eri vaihtoehtoihin. Hinnat voivat vaihdella paljonkin eri myyjien ja puhelimen kunnon mukaan.

Käytetyn puhelimen kunnostus

Käytetyn puhelimen kuntoa voi parantaa kunnostamalla sen. Kunnostuksessa puhelin puhdistetaan, korjataan tarvittaessa viat ja päivitetään ohjelmisto. Kunnostettu puhelin on usein kuin uusi.

Kunnostettujen puhelimien myynti on kasvamassa

Kunnostettujen puhelimien myynti on kasvamassa. Tämä johtuu siitä, että käytetyt puhelimet ovat yhä suositumpia ja että kunnostus on helppo ja kustannustehokas tapa parantaa puhelimen kuntoa.

Swappie: Kunnostettujen puhelimien verkkokauppa

Swappie on suomalainen yritys, joka myy kunnostettuja ihpone puhelimia. Swappien verkkokaupasta löytyy laaja valikoima eri merkkisiä ja malleja puhelimia. Puhelimet kunnostetaan Swappien omassa tehtaassa Suomessa. Swappie tarjoaa kaikille puhelimille 12 kuukauden takuun. Voit saada hyvään hintaan vähän käytetyn iphone 15 puhelimen.

Käytetty puhelin voi olla erinomainen vaihtoehto uudelle puhelimelle. Ne ovat edullisia, ekologisia ja usein yhtä hyviä kuin uudet. Käytetyn puhelimen ostaminen on helppoa ja turvallista, ja vaihtoehtoja on tarjolla useita.


Tässä eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:

Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Käytetyt puhelimet: Edullinen ja ekologinen vaihtoehto”

Vastaa