Kesäkuun rentouttavat pelit Nintendo Switchille

Nappaa rentoa hupia ja nauti ajastasi perheen kanssa

Istu alas, rentoudu ja nauti rennosta hauskanpidosta joillakin kesäkuun viihdyttävimmistä rentouttavista peleistä. Löydä esineitä -pelit tarjoavat laatuaikaa perheesi ja läheistesi kanssa. Lisäksi voit ratkoa pulmia ja haastaa aivosi! Tutustutaanpa parhaisiin löytöesineiden ja pulmapelien tarjontaan, jotka pitävät sinut koukussa ja viihdyttävät sinua.

Gallery of Things: Reveries

Jos olet Dadaismin taidetyylin ystävä, tulet varmasti rakastamaan tätä ensimmäistä peliämme. Gallery of Things: Reveries tarjoaa upean piilotettujen esineiden kokemuksen kiehtovilla tasoilla, jotka on ilmaistu dadaistisen taiteen kautta. Ihmisten, luonnon ja teknologian ainutlaatuinen taiteellinen yhdistelmä lumoaa sinut! Gallery of Things: Reveries on enemmän kuin vain etsimisen ja löytämisen haaste; se on taiteellinen matka, joka kiehtoo mieltä ja koskettaa sielua.

Gallery of Things: Reveries

I love Finding Cats and Pups Collector’s Edition

Kaikille karvapallojen ystäville I Love Finding Cats and Pups Collector’s Edition on oikea valinta! Valmistaudu ylitsevuotavaan suloisuuteen, yritä löytää piilotetut kissat ja koirat tasojen läpi. Pelaa uusia minipelejä, ratkaise hauskoja pulmia ja kerää kaikki suloiset kissat ja koirat!

Jewel Match Atlantis Solitaire Collector’s Edition

On aika vierailla upeassa kadonneessa Atlantiksen kaupungissa! Jewel Match Atlantis Solitaire Collector’s Edition tarjoaa upean kokemuksen sukeltaa mystisen vedenalaisen valtakunnan syvyyksiin, nauttia yli 1000 tasosta ja rakentaa henkeäsalpaavia vedenalaisia maisemia. Etenet lukuisten tehtävien kautta kerätäksesi smaragdeja, käyttäen peliä muuttavia voimia neljässä eri pelitilassa: Normaali, Vaikea, Rentoutunut ja Ajoitettu. Riippumatta pelityylistäsi, valmistaudu lumoavaan ääniraitaan, hypnoottisiin visuaaleihin ja kiehtovaan pelattavuuteen.

Just Find It 3 Collector’s Edition

Haasta havaintokykysi Just Find It 3 Collector’s Editionin parissa. Just Find It 3 Collector’s Edition tarjoaa sinulle joukon haasteita, joissa löydät piilotettuja esineitä, teet jännittäviä yhdistelmiä, kohtaat muistipelejä ja ratkot pulmia!

Just Find It 3 Collector’s Edition

So Much Stuff 3: Odds & Ends Collector’s Edition

So Much Stuff 3: Odds & Ends Collector’s Edition tarjoaa erittäin rentouttavan kokemuksen piilotettujen esineiden löytämisestä ystäviesi ja perheesi kanssa. Lajittelet ainutlaatuisia sekalaisia tavaroita! Tunne tyydytys järjestämisestä ja ylimääräisen tavaran karsimisesta! Pääset myös kokeilemaan uusia minipelejä, jotka pitävät sinut koukussa.

So Much Stuff 3: Odds & Ends Collector’s Edition

Spirit Chronicles: Born in Flames Collector’s Edition

Wintersea tarvitsee apuasi, auta kukistamaan jään ja kylmän henki! Seuraa isoäitisi jalanjälkiä, Dayona, tullaksesi maagisten olentojen kesyttäjäksi. Lähde vaaralliselle retkelle estääksesi valtakuntaa muuttumasta lumiseksi haudaksi Tulihenki ja kaikki hänen palvelijansa kadottuaan.

Spirit Chronicles: Born in Flames Collector’s Edition

  • Löydä kaikki loitsukirjat tullaksesi voimakkaammaksi kesyttäjäksi!
  • Kerää energiapalloja vaihtaaksesi ne maagisiin olentoihin!
  • Kerää kaikki maagiset amuletit suojataksesi itseäsi pahoilta hengiltä!
  • Pelasta Tulihenki ja palauta rauha Winterseaan bonusluvussa!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Kesäkuun rentouttavat pelit Nintendo Switchille”

Vastaa