Koe tieteen kauhut Twin Mind: Nobody’s Here -pelissä Nintendo Switchillä

Uraauurtava ja hedelmällinen kumppanuus on käynnistynyt. Ocean Media ja Domini Games ovat innoissaan ilmoittaessaan, että Twin Mind: Nobody’s Here Collector’s Edition ilmestyy Nintendo Switchille tänään, 12. lokakuuta 2023. Tämä on vasta alkua sille, että Domini-pelit tulevat saataville kaikille tärkeimmille pelikonsoleille.

“Olen iloinen voidessani ilmoittaa Ocean Median ja Domini Gamesin yhteistyöstä, jonka tavoitteena on tuoda yli 20 heidän upeaa piilotettuja esineitä sisältävää pulmaseikkailuaan kaikille kolmelle suurelle konsolialustalle. Twin Mind on ensimmäinen sarja, jonka tuomme Nintendo Switch -konsoleille tänä vuonna. PlayStation 5:n ja Xboxin julkaisut seuraavat pääosin vuonna 2024.”  toteaa Ocean Median toimitusjohtaja Vedran Klanac.

Twin Mind: Nobody’s Heressä pelaat kahtena etsivänä, jotka yrittävät selvittää tiedemiehen epäilyttävää kuolemaa. Etsi johtolankoja ja kerää todisteita, vaikka turvakamerakuvissa ei näy ketään muuta kuin uhri itse! Jaa selkäpiitä karmiva ilta perheesi tai ystäviesi kanssa tässä arvoituksellisessa kokemuksessa.

Keskeiset ominaisuudet

  • Nauti houkuttelevasta tarinasta, joka on täynnä odottamattomia juonenkäänteitä!
  • Pelaa kahdella hahmolla saadaksesi täyden kuvan siitä, mitä tapahtuu.
  • Tee omat valintasi – hyväksy niiden seuraukset.
  • Nauti useista tunnelmallisista paikoista!

 “Olemme aina halunneet antaa pelaajillemme mahdollisuuden pelata Dominin pelejä kaikilla saatavilla olevilla alustoilla, ja olen innoissani voidessani ilmoittaa, että pelimme ovat nyt saatavilla kolmella pääkonsolilla. Lisäksi olemme iloisia siitä, että julkaisemme konsoleilla yhteistyökumppanin kanssa, jolla on laaja kokemus alalta, ja voimme olla varmoja portattujen peliemme laadusta.”  sanoo Domini Gamesin toimitusjohtaja Oleg Smolianskii.

Aloita jännittävä seikkailu ja hanki Twin Mind: Nobody’s Here Collector’s Edition Nintendo eShopista.

Tietoja Domini Gamesista

Domini Games kehittää ja julkaisee piilokuvapelejä. Miljoonat pelaajat ympäri maailmaa nauttivat peleistämme. Tällä hetkellä Domini Games tekee kovasti töitä kehittääkseen uusia mielenkiintoisia ja jännittäviä kokemuksia faneillemme. Päätavoitteemme on luoda loistavia pelejä kaikille, jotka nauttivat ajanvietosta rennolla tavalla.

Tietoja Ocean Mediasta

Ocean Media on toiminut vuodesta 2006 Zapresicissa, Kroatiassa. Tämä kehittäjästä julkaisijaksi muuttunut yritys on rakentamassa tiensä alan huipulle. Kasuaalipelit ovat olleet heidän ensisijainen kohteensa viimeisten 17 vuoden ajan, ja Ocean aikoo hallita konsolialaa yli 200 tulevalla julkaisullaan vuoteen 2024 mennessä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Koe tieteen kauhut Twin Mind: Nobody’s Here -pelissä Nintendo Switchillä”

Vastaa