KURKOTA PILVEEN – TURTLE BEACHIN RECON CLOUD HYBRIDIOHJAIN XBOXILLE ON NYT SAATAVILLA SUOMESSA

Johtava pelitarvikevalmistaja Turtle Beach Corporation ilmoitti tänään, että Recon™ Cloud Hybrid -ohjain on saatavilla Suomessa. Recon Cloud -ohjain on Turtle Beachin ensimmäinen ponnahdus mobiilipeliohjainten joukkoon, ja se on toinen merkittävä lisä tuotemerkin kasvavaan ja laajalti arvostettuun ohjainmallistoon, johon kuuluvat Recon-ohjain ja REACT-R-ohjain.

Xboxille suunniteltu Recon Cloud -hybridiohjain on tarkoitettu yhteensopivilla Android-laitteilla pelaaville mobiilipelaajille sekä Xbox Series X|S:llä, Xbox Onella ja Windows-tietokoneilla pelaaville. Recon Cloud -ohjain yhdistyy Android 8.0+ -laitteisiin ja yhteensopiviin Windows-tietokoneisiin matalalla viiveellä toimivan Bluetooth® avulla, ja siinä on massiivinen yli 30 tunnin akunkesto nopealla latauksella, jotta voit pelata koko päivän liikkeellä ollessasi. Kotona pelaajat voivat liittää Recon Cloudin Xbox-konsoliin tai Windows PC:hen 10 metrin pituisella punotulla USB-kaapelilla ja käyttää Turtle Beachin yksinoikeudella tarjoamia ääniominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, mukautettuja ääniasetuksia ja paljon muuta. Recon Cloud -hybridiohjain saapuu Blue Magma -värisenä tai mustana, ja se on nyt saatavilla osoitteessa www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 105,99€ OVH:lla.

”Sekä pelaajien että kriitikoiden reaktiot Recon- ja REACT-R-ohjaimiin ovat olleet kiistatta myönteisiä, ja Cloud Controller antaa Xbox- ja mobiilipelaajille samat palkitut Turtle Beachin ohjaimet molempiin maailmoihin, joissa pelaamista he rakastavat”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Vaikka Recon Cloud on ensimmäinen tänä vuonna lanseerattavasta laajennetusta mobiiliohjainvalikoimastamme, meillä on pian tulossa lisää uusia iOS:lle ja muille alustoille suunniteltuja tuotteita.”

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”KURKOTA PILVEEN – TURTLE BEACHIN RECON CLOUD HYBRIDIOHJAIN XBOXILLE ON NYT SAATAVILLA SUOMESSA”

Vastaa