Lähtölaskenta palkitun neo-noir mysteeripelin This Bed We Made julkaisuun

Lowbirth Games on innoissaan ilmoittaessaan, että lopullinen laskenta on alkanut sen ensimmäisen pelin, This Bed We Made, julkaisulle. Pelin julkaisu tapahtuu 1. marraskuuta 2023 PC:lle ja PlayStation 5:lle, ja tämä palkittu peli on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa ja kasvattanut sitoutuneen yhteisön, joka odottaa innolla sen julkaisua.

Neo-Noir Kohtaa immeersiivisen kertomisen

Pelaajat saavat pian mahdollisuuden sukeltaa mysteeriseen maailmaan, jonka This Bed We Made tarjoaa. Pelin tapahtumat sijoittuvat 1950-luvulle, ja se kutsuu sinut Sophieksi, hotellin kamarineidiksi, jossa jokaisella vieraalla on tarinansa kerrottavanaan – ja salaisuuksiaan piilotettavanaan. Koe rikas kerronnallinen matka, täynnä tutkimusta, monimutkaisia pulmia ja valintoja, jotka vaikuttavat suoraan tarinan etenemiseen. Onnistutko löytämään jokaisessa huoneessa piilevät salaisuudet ja ratkaisemaan ne yhdistävän mysteerin?

Pelin epätavalliset kertojat

Lowbirth Games erottuu sitoutumisellaan monimuotoiseen ja innovatiiviseen kerrontaan. Naisista, queer-henkilöistä ja liittolaisista koostuva lahjakas tiimi on jo ansainnut tunnustusta, mukaan lukien GamesIndustry.bizin tunnustus yhtenä parhaista työpaikoista Kanadassa. Useiden yhteistyövuosien jälkeen tiimin aito intohimo näkyy jokaisessa This Bed We Made -pelin osa-alueessa, tehdessään siitä todellisen rakkauden työn. Miksi This Bed We Made On Kokeilemisen Arvoinen Peli Räätälöity aliedustetulle mutta intohimoiselle yleisölle, joka janoo kerronnallista syvyyttä, This Bed We Made tarjoaa monimutkaisen tarinan, jossa on heti rakastettavia hahmoja. Pelin ääniroolit, jotka ansaitsivat sille Best Vocal Performance -palkinnon MEGAMIGS 2022 -tapahtumassa, täydentävät mielenkiintoisia pulmia, jotka ovat keskeisessä asemassa tarinan kehityksessä, yhdessä tunteita herättävien päätösten kanssa, jotka johtavat useisiin loppuratkaisuihin. Kaikki tämä tapahtuu upeiden visuaalien ja Hitchcock-henkisen tunnelman kauniisti vangitsevan ääniraidan taustalla.

Erityinen julkaisupäivän tarjous

Kiittääkseen aikaisia lintuja ja pitkäaikaisia faneja, ensimmäisen viikon ajan pelin julkaisun jälkeen on saatavilla yksinoikeus 15 % alennus. Vaikka huomio kohdistuu aluksi julkaisuun, peli tulee saataville myös Xbox Series X-S:lle ja PlayStation 4:lle 13. joulukuuta 2023 alkaen.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa