Laita pallo liikkeelle | Bang-On Balls: Chronicles julkaisu PC:llä ja konsoleilla Tänään

Saatavilla Steamissa, GOG:ssa, Epicissä, PlayStationissa, Xboxilla ja Switchillä. 5. lokakuuta 2023, Varsova, Puola – Exit Plan Games ja Untold Tales ovat julkaisseet ”Bang-On Balls: Chroniclesin” maailmaan. Bang-on Balls Chronicles on sisältörikas, hassu, tuhottavissa oleva avoin maailma, hiekkalaatikkoseikkailu taistelulla, tasohyppelyllä, hahmon muokkauksella ja keräilyseikkailulla, jonka voit pelata yksin tai yhdessä. Pelin on luonut Exit Plan Games, joukko erittäin kokeneita kehittäjiä, jotka ovat aiemmin työskennelleet AAA-peleissä, kuten The Witcher 3, Gears of War, Cyberpunk 2077 ja Bulletstorm, mainitakseni muutaman.

Lisää julkaisusta

Bang-On Balls: Chronicles julkaistaan neljällä pelattavalla avoimella maailmankartalla, kun taas viides, Villin Lännen teemainen kartta on jo työn alla ja se lisätään ilmaisena päivityksenä kaikille pelaajille. Peli on nyt saatavilla Steamissa, GOG:ssa, PlayStationissa, Xboxilla ja Switchillä, ja siinä on 20 %:n alennus julkaisun yhteydessä.

Pääominaisuudet

• Upea kimpoileva 3D-tasohyppely ja taistelu terävillä ohjauksilla.

• Rysky, ryntää ja pyörähdä valtavilla, erittäin tuhoutuvilla avoimilla maailmankartoilla.

• Täysin täynnä sisältöä. Taistele vihollisia vastaan, pelasta liittolaisia, suorita useita tehtäviä, paljasta salaisuuksia ja kerää teemaan sopivia esineitä ja aseita. Jokaisella kartalla on omat ainutlaatuiset mekaniikat, pomotaistelut, salaisuudet, esineet ja teemat.

• Pomppaa Historian Ympärillä, sillä jokainen kartta sijoittuu kiinnostavaan historialliseen aikakauteen – viikingit, merirosvo, avaruuskilpailu tai feodaali-Japani, ja lisää on tulossa julkaisun jälkeen.

• Mukauta hahmosi yli 400 esineellä – lipuilla, aseilla, kilvillä, hatuilla, maskeilla, tatuoinneilla, veneillä jne. ja kaikki kerätään pelaamalla. Ei maksettuja kosmeettisia lisäosia.

• Jopa 4 pelaajan online-yhteistyö ja 2 pelaajan jaettu näyttö. Hyppää saumattomasti ystävien istuntoihin ja säilytä kaikki keräämäsi.

Tietoa Untold Talesista

Untold Tales on kasvava indie-julkaisumerkki, jonka perustivat vuonna 2020 Techlandin veteraanit, ja se keskittyy peleihin, joilla on mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia tarinoita kerrottavanaan. He etsivät kokemuksia, jotka tarjoavat pelaajille poikkeuksellista iloa ja kerrontaa kaikkialla.

https://untoldtales.games

Tietoa Exit Plan Gamesista

Exit Plan on pelikehitysstudio, joka sijaitsee Varsovassa, Puolassa, ja sen perustivat Jose Teixeira ja Damien Monnier vuonna 2019. Perustajilla on yhteensä neljännesvuosisadan kokemus AAA-peleiden luomisesta, kuten The Witcher 3, Gears of War ja Cyberpunk 2077. Exit Plan on pieni joukko intohimoisia kehittäjiä, jotka luovat uusia videopelejä raikkain käsittein, jotka on helppo ottaa käyttöön ja pelata. https://exitplangames.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa