League of Legends opiskelijoiden SM-kisat

Aalto-yliopiston eurheilu ja videopelikerho Aalto Gamers on Suomen suurin opiskelijapeliyhteisö. Sillä on yli 500 jäsentä Discord-kanavalla ja muissa sosiaalisen median kanavissa. Aalto Gamers on järjestämässä toukokuussa League of Legends pelin opiskelijoiden SM-kisat. SM-kisassa on tarjolla 2000 euron palkintopotti, ja ilmoittautuminen on avoin kaikille Suomen korkeakouluopiskelijoille.

Opiskelijoiden SM-kisat ovat Suomen, kieltämättä vielä vaatimattoman, LoL-skenen suosituimpia ja suurimpia turnauksia ja ovat keränneet enemmän yleisöä vuosi vuodelta, jonka vuoksi uskomme turnauksen olevan kiinnostava SuomieSportsin lukijoille

Tämän vuoden turnauksen 2000€ palkintopotti jakautuu, 1000€ pääpalkintoon, 2-, 3- ja 4-sijan palkintoihin, sekä erilaisiin challenge-palkintoihin. Viime vuoden turnauksessa pelasi 22 joukkuetta, ja striimin keskimääräinen katsojien määrä liikkui 115 tuntumassa.

Karsintakierroksen pelit pelataan etänä 14.05 ja streamataan Twitch-kanavalla rennolla castayksella raffle-palkintojen siivittäminä. Finaalipäivä on 21.05, jolloin top 4 tiimit pelaavat mestaruudesta paikan päällä Espoossa. Finaalipäivä on ilmainen ja sisältää pelaajille sekä katsojille tarjoilua, avajaisshown, oheisohjelmaa ja luonnollisesti Suomen LoL-skenen eeppisintä turnaustunnelmaa.

https://aaltogamers.fi

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa