Legendaarinen Akuma vahvistaa Street Fighter 6 -taistelupelin hahmovalikoimaa

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 saa mukaansa pelisarjan huippusuositun taistelijan kuluvan kevään aikana.

Demoninen Akuma on eittämättä yksi Street Fighter -pelisarjan legendaarisimpia hahmoja. Hänen lihaksikas vartalonsa, hirviömäinen katseensa ja pahansuopa olemuksensa ovat omiaan tekemään olennon tutuksi jo ilman taistelukentillä nähtävää liikehdintääkin. Akuman maine varteenotettavana vihollisena ei ole liioiteltu.

Keväällä 2024 on vihdoin Akuman aika, kun hän saapuu myös osaksi Street Fighter 6 -taistelupelin hahmokaartia. Tämän lisäyksen myötä Akuma ottaa osaa pelin kaikkiin eri pelimuotoihin, joita ovat World Tour, Battle Hub ja Fighting Ground.

Akuman ohella Street Fighterin taisteluareenat ovat täynnä kiehtovaa koettavaa, sillä tässä kuussa pelin Fighting Pass -kortilla on mukana vahva Mega Man -teema. Tämä suosittu Capcom-sankari juhlistaa olemassaoloaan monenlaisen pelisisällön muodossa. Lisäksi pelin puolella on käynnissä muun muassa Mega Man -teemainen äänestys.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän hetken kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja pelistä: STREET FIGHTER 6 | CAPCOM

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa