Legendaarinen Prince of Persia -pelisarja palaa toiminnallisiin seikkailuihin tammikuussa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkaisee Prince of Persia: The Lost Crown -toimintapelistä ilmaiseksi pelattavan demoversion 11. tammikuuta.

Legendaarinen Prince of Persia -pelisarja sai alkunsa jo vuonna 1989. Tuolloin julkaistu tasohyppelypeli esitteli sulavaa toimintaa, ongelmanratkaisua ja jännittäviä taisteluita aikansa huippugrafiikalla. Sittemmin pelisarja on jatkunut läpi vuosikymmenten jatko-osilla ja onpa sarjasta tehty myös menestynyt toimintaelokuvakin.

Tammikuussa julkaistava Prince of Persia: The Lost Crown on osin paluu sarjan juurille, sillä sen keskiössä on niin sanottu 2,5-ulotteinen pelimaailma. Käytännössä tämä tarkoittaa osin kolmiulotteista ja osin kaksiulotteista pelimaailmaa, joka sulautuu sujuvaksi tasohyppelyn ja taistelun yhdistelmäksi. Metroidvania-pelityyliin lukeutuva peli tarjoaakin kiehtovia haasteita, kutkuttavia taisteluita ja tasohyppelypeleille ominaista suorittamista näyttävässä pelimaailmassa.

Ennen pelin julkaisua tulee koettavaksi ilmaiseksi pelattava demoversio. Se esittelee meille keskushahmo Sargonin, joka on Immortals-eliittisoturiryhmän nuorin jäsen. Ryhmän tavoitteena on etsiä prinssi Ghassan, joka näyttäisi tulleen kaapatuksi ja päätyneen vaaralliselle, mysteerien varjostamalle Qaf-vuorelle.

Matkan varrella Sargon kohtaa taisteluissa myyttisiä hirviöitä, välttelee kuolettavia ansoja ja yrittää selvittää oudon alueen salaperäisiä outouksia, joiden toimesta ympäristö on pirstaloitunut merkillisellä tavalla.

Prince of Persia: The Lost Crown julkaistaan 18. tammikuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-us/game/prince-of-persia/the-lost-crown

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


4 kommenttia artikkeliin ”Legendaarinen Prince of Persia -pelisarja palaa toiminnallisiin seikkailuihin tammikuussa”

Vastaa