Legendaarinen tohtorin kirous valtaa Rainbow Six Siege -verkkopelin Halloween-henkisessä tapahtumassa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo rakastetun rajoitetun ajan Doktor’s Curse -pelitapahtuman osaksi Rainbow Six Siege -verkkopeliä.

Tänään alkava Doktor’s Curse 4 -pelitapahtuma kunnioittaa pelisarjan pitkäaikaista perinnettä tuoda mukaan kauhupelimäisiä piirteitä muuten taktiseen ja ryhmävetoiseen toimintapeliin. Sopivasti julkaisuajankohtakin on pahaenteisesti perjantai 13. päivä eli täydellinen hetki kauhuvetoiselle pelikokemukselle karmaisevan tohtorin luomassa ympäristössä.

Tohtorin vanha linna on mitä oivallisin ympäristö metsästäjille ja metsästettäville hirviöille. Viattomia eivät ole toki hirviötkään, sillä pahat metkut ja muiden kurjat kohtalot ovat mielessä näilläkin hirvityksillä. Tänä vuonna metsästyskoitokseen liittyy joukko uusia metsästäjiä, jotka tiristävät lisäjännitystä mukaan muutoinkin intensiiviseen pelikokemukseen. Mutta minkälaisia tapahtumia, kammotuksia ja painajaisia edestään onkaan syytä odottaa löytävänsä?

Kiehtovana asymmetrisenä pelitilana on mukana ainutlaatuinen piilosleikki Hide and Seek. Sen erikoisuutena on tuliaseiden puuttuminen. Metsästäjätiimillä on aseinaan räätälöidyt pajavasarat sekä erikoiskykyjä hirviöiden jäljittämiseen. Hirviöt puolestaan eivät voi käydä suoraan metsästäjien kimppuun, vaan joutuvat turvautumaan ansoihin ja erikoiskykyihinsä metsästäjiä vältellessään. Apunaan heillä on rajoitettujen käyttökertojen näkymättömyyskyky, joka takaa olennolle myös väliaikaisen lisänopeuden

Pelierän voittavat metsästäjät, mikäli he saavat kiinni kaikki hirviöt. Hirviöiden voitoksi erä päättyy silloin, kun he kykenevät selviytymään aikarajan loppuun asti hengissä.

Viimevuotiseen tapaan monet operaattoreista ovat entuudestaan tuttuja, mutta nyt mukana on kaksi uuttakin osallistujaa: Dokkaebi ja Nøkk. Näistä kummallakin on omat ainutlaatuiset varustekokonaisuutensa teeman mukaisesti. Erikoisyllätyksenä myös Iana-operaattorilla on rajoitetun ajan oma varustepakettinsa.

Kauhuteemainen lisäys ei olisi mitään ilman uusia keräilyesineitä ja -asuja. Näitä ovat muun muassa uudet operaattoriasut, päähineet, asepinnoitteet ja hahmokuvat. Osa kerättävistä esineistä on saatavilla viikkohaasteita suorittamalla.

Pelitapahtuma on pelattavissa 13. lokakuuta ja 3. marraskuuta välisen ajan. Pelitapahtumaan osallistuminen vaatii Rainbow Six Siege -pelin.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022-2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa