Les Mills Bodycombat treenit nyt pelinä

BODYCOMBAT XR – Les Millsin uusi vallankumouksellinen VR-fitness-sovellus

Les Mills on ollut kuntosaliharjoittelun globaali johtaja vuosikymmenien ajan. Yritys on tunnettu ryhmäliikuntaohjelmistaan, joita se tarjoaa kuntokeskuksissa ympäri maailmaa. Viime aikoina virtuaalitodellisuus (VR) on ottanut valtavia harppauksia, ja Les Mills on ollut eturintamassa soveltamassa tätä teknologiaa fitness-alalle.

Uusi julkaisu: BODYCOMBAT XR

BODYCOMBAT XR on Les Millsin uusin lisäys VR-fitness-sovellusten sarjaan. Se tarjoaa joukon mullistavia ominaisuuksia, jotka on kehitetty yhteistyössä XR-pelialan asiantuntijan Oddersin kanssa. Sovellus on saatavilla Quest Storesta hintaan 29,99 dollaria, ja se vaatii META Quest 3 -kuulokemikrofonin toimiakseen täysimääräisesti.

META Quest 3 -kuulokemikrofoni

META Quest 3 on huippuluokan VR-kuulokemikrofoni, joka tarjoaa joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Mixed Reality (MR) -tilan. Tämä kuulokemikrofoni on välttämätön, jos haluat kokea BODYCOMBAT XR:n kaikki ominaisuudet. META:n perustaja Mark Zuckerberg on ylistänyt sovellusta seuraavan tason innovaationa.

Odders: Pelialan erikoisasiantuntija

Odders on XR-pelialan erikoisasiantuntija, joka on tehnyt yhteistyötä Les Millsin kanssa BODYCOMBAT XR:n kehittämisessä. Oddersin liiketoimintajohtaja Jaime Pichardo Garcia toteaa, että uusi MR-tila META Quest 3:ssa on mahdollistanut BODYCOMBAT XR -harjoitusten viemisen uusiin korkeuksiin.

Mixed Reality (MR) -tila

Mixed Reality eli sekoitettu todellisuus on pelinvaihtaja fitness-alalla. Se yhdistää käyttäjän todellisen ympäristön virtuaaliseen koulutustilaan, tarjoten ennenkokemattoman MR-harjoittelukokemuksen. Tämä tarkoittaa, että voit nyt treenata omassa olohuoneessasi, mutta tuntea olevasi osa suurempaa, jännittävää maailmaa.

Julkkis-tukijat

Tommy Fury, ammattinyrkkeilijä ja julkkis, on yksi monista BODYCOMBAT XR:n faneista. Hänen kaltaistensa julkisuuden henkilöiden tuki antaa uskottavuutta ja näkyvyyttä tälle uudelle ja innovatiiviselle sovellukselle.

BODYCOMBAT-kokemus

BODYCOMBAT XR:ssä on monia erilaisia harjoituksia, jotka sopivat jokaiselle, aloittelijasta kokeneeseen kuntoilijaan. Ohjelman legendaariset johtajat, Rachael Newsham ja Dan Cohen, ohjaavat käyttäjiä eri tasoilla ja tarjoavat motivoivaa palautetta.

Seuraavan tason innovaatiot

Pelillistäminen ja räätälöinti ovat kaksi tärkeää tekijää, jotka tekevät BODYCOMBAT XR:stä ainutlaatuisen. Voit ansaita pisteitä ponnistelun ja tekniikan perusteella, ja Rachael ja Dan antavat valmennusvihjeitä ja motivaatiota harjoitusten aikana.

Tasot ja kyvyt

Olipa kyseessä sitten nyrkkeilyyn liittyvä kuntoilu, nopeusharjoitukset, ydintreenit tai alavartaloharjoitukset, BODYCOMBAT XR tarjoaa yli 50 erilaista harjoitussuunnitelmaa. Sovellus on suunniteltu kaikille ja mahdollistaa suorituskyvyn seurannan.

Yhteenveto

BODYCOMBAT XR on vallankumouksellinen lisäys Les Millsin jo ennestään vaikuttavaan fitness-sovellusvalikoimaan. Se tarjoaa ennenkokemattoman MR-harjoittelukokemuksen, ja se on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille. Tämä sovellus on tulossa suureksi hitiksi ja voi muuttaa tapaa, jolla ihmiset kokevat kuntosaliharjoittelun.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa