Logitech G on valmis uudistettuihin Counter-Strike 2 -taisteluihin

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech on valmistautunut eilen julkaistuun Counter-Strike 2 -kilpapeliin ja tukee sitä nyt täysin uusilla pelilaitteillaan.

Counter-Strike 2 on kenties tämän vuoden odotetuin videopelijulkaisu. Paitsi että kyseessä on teknisesti massiivinen harppaus maailman pelatuimman kilpapelin parissa, uudistunut Counter-Strike-kokemus on parantunut myös pelattavuudeltaan ja tarjoaa nyt sulavamman pelikokemuksen. Näin se palvelee täydellisesti sekä harrastajapelaajia, jotka haluavat rentoutua pelin parissa ystävien ja muiden harrastajien kanssa, että kilpapelaajia, jotka haluavat viedä osaamisensa jopa ammattilaistasolle.

Counter-Striken 2:n kehittyneet grafiikat, realistisempi fysiikanmallinnus, kuten savuefektit, ja suorituskykyisempi pelattavuus ovat kaikki asioita, jotka tekevät pelistä kokonaisvaltaisesti aiempaa nautittavamman kokemuksen. Lisäksi entistä parempi huijauksenesto, kohentuneet ääniominaisuudet ja sujuvampi käyttöliittymä ovat kaikki merkittäviä parannuksia paljon pelin parissa viihtyvälle. Kirsikkana kakun päällä mukana ovat tutut, mutta uudistetut klassiset pelikartat, joiden parissa pelaaja viihtyy ottelusta toiseen.

Maaliskuussa 2023 tehdyssä kyselyssä Logitech selvitti mitä pelaajat odottavat Counter-Strike 2 -peliltä eniten. Pelaajat odottivat eniten graafisia uudistuksia (31 %), aiempaa parempaa pelattavuutta (17 %) ja uusia savuefektejä (16 %). Lisäksi toiveissa olivat parannukset hieman teknisempiin asioihin, kuten tick-taajuuteen ja huijauksenestoon. Aiemmin CS-palvelimet tulkitsivat pelin tapahtumat vain erillisinä aikajaksoina (ticks). Counter-Strike 2:ssa palvelimet tulevat rekisteröimään tarkan liikehetken eikä siten merkittäviä viiveitä enää synny. Koska Counter-Strike on maailman suosituin kilpapeliturnauksissa käytettävä peli, huijauksenesto on myös tärkeä osa pelin sujuvuutta.

Logitech G PRO -pelivälineet

Kilpapelaaminen peleineen ja liigoineen kehittyy kovaa vauhtia. Samalla kasvavat myös ammattilaispelaajien vaatimukset ja tarpeet, sillä kovatasoisessa kilpapelaamisessa vaaditaan myös asianmukaiset oheislaitteet. Voiton ja häviön ero voi johtua paitsi harjoittelun puutteesta, myös käytössä olevista välineistä.

Logitech G on viimeisen kolmen vuoden aikana käyttänyt sadoittain tunteja peliammattilaisten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi suomalaisen ENCE-tiimin pelaajat. Aika on käytetty ammattilaistasoisten PRO-oheislaitteiden kehittämiseen, joita on mukautettu ja hienosäädetty peliammattilaisilta saadun palautteen mukaan.

Uudet Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED -pelinäppäimistö, Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 -pelihiiri ja Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet on suunniteltu kilpapelaajan tiukat vaatimukset mielessä muodostaen ammattilaistasoisen laitteistokokonaisuuden. Keskeisiä ominaisuuksia ovat huippuluokan suorituskyky, tarkkuus ja miellyttävä muotoilu, jotka kaikki vaikuttavat pelisuorituksiin.

Vastuullinen tuotekehitys

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huippuluokan ominaisuuksien ohella Logitech tukee vastuullista tuotekehitystä. Kaikkien Logitech G -pelituotteiden lailla myös PRO-pelituotteet on valmistettu hiilineutraalisti. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä. Lisäksi pakkauksissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toimista löytyy osoitteesta https://www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Hinta ja saatavuus
Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED, Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 ja Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED ovat saatavana 229, 169 ja 269 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.counter-strike.net/cs2

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Logitech G on valmis uudistettuihin Counter-Strike 2 -taisteluihin”

Vastaa