Logitech selvitti mitä suomalaispelaajat odottavat eniten Counter-Strike 2 -toimintapeliltä

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech otti selvää mitä asioita suomalaispelaajat odottavat eniten ensi kesänä ilmestyvältä Counter-Strike 2 -toimintapeliltä.

Maaliskuussa 2023 toteutetussa sosiaalisen median kyselyssä kysyttiin pelaajilta yhtä asiaa: mitä he odottavat eniten tulevalta Counter-Strike 2 -peliltä? Kyselyyn vastasi alle viikossa 649 henkilöä, ja viisi tärkeintä odotettua asiaa nousivat selkeästi esiin.

Eniten pelaajat odottivat graafisia uudistuksia, joita luvattiin aiempaa upeampina ja realistisempina. Tämä sai 31 prosentin äänimäärän. Toiselle sijalle nousi parempi pelattavuus (17 %), ja kolmanneksi sijoittui uudet savuefektit (16 %).

Neljännelle ja viidennelle sijalle sijoittuivat hieman teknisemmät asiat, kuten tick-taajuus ja huijauksenesto, 14 ja 8 prosentin ääniosuuksilla. Tick-taajuuden parantaminen tarkoittaa, että pelitapahtumat tulkitaan tarkemmin, jolloin viiveitä ei synny. Huijauksenesto on myös tärkeä osa pelin sujuvuutta.

Vain 14 prosenttia vastauksista jäi viiden tärkeimmän asian ulkopuolelle, ja ne käsittelivät monenlaisia pienempiä odotuksia, kuten palvelimien kehittyminen, uudet kartat ja oman peliosaamisen paraneminen. Joitakin pelaajia kiinnosti myös pelin bugejen vähentäminen ja ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita”. Kaiken kaikkiaan tulevalta Counter-Strike 2 -peliltä odotetaan siis monenlaisia asioita.

Logitech kysyi myös Suomen kovimmalta kilpapelitiimiltä ENCEltä mitä he odottavat tulevalta peliltä eniten.

Uskon, että CS2 uutena pelinä kasvattaa pelaajakuntaa ja sitä kautta tuo lisää näkyvyyttä ja jatkuvuutta CS:lle. Toivon, että uusi tickrate saadaan toimimaan paremmin pelin sisäisessä matchmakingissä kuin mitä CSGO:ssa. Myös anticheat voisi olla parempi. Yleisesti toivon, että pelimekaniikat pysyisivät pääosin samana, koska CSGO toimi pääpiirteittäin erittäin hyvin.

CS:GO-tiimin päävalmentaja Eetu ”sAw” Saha

Logitech G PRO X SUPERLIGHT Red
Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin Logitech G PRO X SUPERLIGHT Red -pelihiiri, jota monet CS-huippupelaajat käyttävät. Logitech G PRO X SUPERLIGHT on kaikkien aikojen nopein ja kevein Logitechin kilpapelaamiseen suunnattu hiiri. Langatonta hallittavuutta tarjoavalla LIGHTSPEED-teknologialla tehostettu pelihiiri painaa vaivaiset 63 grammaa ja suoriutuu intensiivisestä pelaamisesta jopa langallisia malleja vikkelämmin. Nopeus, tarkkuus ja keveys ovatkin keskeisiä ominaisuuksia vaativassa kilpapelaamisessa.

Counter-Strike 2
Counter-Strike 2 on koko Counter-Striken historian merkittävin tekninen edistysaskel, josta riittää ammennettavaksi päivityksiä ja uusia ulottuvuuksia tulevillekin vuosille. Pelin kaikki uudet ominaisuudet paljastetaan kesällä julkaisun yhteydessä. Counter-Strike 2 -päivitys on CS:GO-pelaajille ilmainen.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Logitech selvitti mitä suomalaispelaajat odottavat eniten Counter-Strike 2 -toimintapeliltä”

Vastaa