Lost In The Open saa ensi-iltansa pelattavan demon myötä

Tukholma Ruotsi, 5. huhtikuuta 2024 – Black Voyage Games on innoissaan voidessaan ilmoittaa osallistuvansa tämänvuotiseen #TurnBasedThursdayFest:iin, joka on vuoropohjaisten videopelien parhaimmiston esittelylle omistettu viisipäiväinen juhla. Huhtikuun 4.-8. päivän välisenä aikana pelaajilla ympäri maailmaa on mahdollisuus tutustua Lost In The Openin maailmaan pelattavan demon kautta. – saatavilla Steamissa tänään!

Lost In The Open on mestarillisesti rakennettu roguelike, taktinen fantasiaroolipeli, joka sinkoaa pelaajat pimeän ja anteeksiantamattoman ei-kenenkään-maan sydämeen. Odottamattoman salamurhasuunnitelman jälkeen löydät itsesi haavoittuneena, yksin ja pakomatkalla petollisella alueella. Selviytyminen tässä karussa maailmassa ei ole taattu, vaan se vaatii strategista värväystä, epätoivoista taistelua ja vilpittömän katumuksen matkaa. Kuninkaasi on tehokkain voimavarasi, mutta myös suurin heikkoutesi. Se, miten hallitset kuningasta, ratkaisee, selviydytkö vai kuoletko. Tässä raadollisessa taktisessa roolipelissä taistelu pyörii SINUN ympärilläsi!

”Osana Black Voyage Gamesin Lost In The Openin kehitystiimiä olemme innoissamme voidessamme osallistua #TurnBasedThursdayFestiin. Tämä verkkofestivaali on loistava tilaisuus juhlia ja jakaa rakkautemme vuoropohjaisia strategiapelejä kohtaan intohimoisen yhteisön kanssa. Olemme innokkaita esittelemään peliämme ja olemaan yhteydessä muihin kehittäjiin ja pelaajiin, jotka jakavat intohimomme tätä genreä kohtaan. Toivomme, että kaikki osallistujat nauttivat siitä, mitä olemme valmistelleet, ja että voimme yhdessä tehdä tästä tapahtumasta ikimuistoisen menestyksen! Valtava kiitos #TBTF-tiimille siitä, että otitte meidät mukaan, olemme erittäin kiitollisia tästä mahdollisuudesta.” sanoi Rafael Dolfe, toimitusjohtaja ja pääkehittäjä.


”Rakastan vuoropohjaista taktista roolipeliä, jossa tekoäly päihittää minut! Lost In The Open on maratooni, ei sprintti. Et voi odottaa voittavasi jokaista yhteenottoa, tarvitset aikaa palautumiseen ja toipumiseen!”, toteaa Black Voyage Games.

Avainelementit:

  • Node-pohjainen tutkimusmatkailu kohtaa raa’an taktisen RPG-taistelun, joka pitää pelaajan aina eloonjäämisen partaalla.
  • Roguelike, jossa on satunnaistettu maailma, eteneminen ja kohtaamiset.
  • Monimutkainen ja kypsä kerronta, joka on integroitu tiiviisti pelattavuuteen.
  • Pergamentti ja sulkakynä -taidetyyli, joka on saanut vaikutteita aidoista keskiaikaisista taideteoksista ja kuvituksista, mutta jossa on modernia henkeä.

Pelissä pakenet Nrveskinä koko matkan Strathasta Ruedomeen. Temcao, Mardrot ja Degrecao ovat tielläsi.

Lost In The Open Steam-sivu: https://store.steampowered.com/app/2027380/Lost_In_The_Open/ 

Liity Discord-palvelimelle: https://discord.com/invite/PJHmps4VsZ 

Black Voyage Games X:ssä: twitter.com/blackvoyagegame 

Lisätietoja Black Voyage Gamesista

Lähde Black Voyage Gamesin kanssa matkalle halki pilkkopimeyden: Missä tunnelma kohtaa rehellisen, jylhän toiminnan.

Vuonna 2021 perustettu Black Voyage Games on kansainvälinen indiepelistudio. Studion tavoitteena on viedä pelaajat matkalle läpi pilkkopimeän yön. Tämän seurauksena pelimme uppoutuvat pimeään, synkkään ja ambivalenttiin tunnelmaan. Tehtävämme on herättää ajatuksia ja tunteita altistamalla pelaajat vaikeille päätöksille ja ylivoimaisilta tuntuville mahdollisuuksille. Haluamme, että pelaajat uppoutuvat syvälle ja yrittävät purjehtia eteenpäin olosuhteista huolimatta. Studiomme vastustaa täysin kiskurimaisia monetisointistrategioita, joita on nähty suurissa studioissa ja lukemattomissa mobiilipeleissä. Osa tavoitettamme on kehittää pelejä, joissa on syvyyttä ja tarinaa ja jotka vaikuttavat ihmisiin positiivisesti sen sijaan, että ruokkisivat riippuvuuden ja uhkapelaamisen kaltaisia ongelmia. Ainoastaan Premium-pelien (ei F2P tai P2W) julkaiseminen on ehdoton edellytys kaikille BVG:n peleille.

”Lost in the Open” on ensimmäinen pelimme, joka on tarkoitus julkaista Steamissa vuonna 2024. Se on vuoropohjainen taktinen roolipeli, jossa yrität paeta salamurhayritystä tunnelmallisessa, matalafantasiallisessa, proseduraalisesti generoidussa keskiaikaisessa maailmassa. ”Lost In The Openia” voi kuvata ikään kuin Battle Brothers kohtaa FTL: Faster Than Lightin, ja sen taidetyyli on saanut inspiraationsa aidosta keskiaikaisesta taiteesta. Pelattava demo on saatavilla Steamissa tänään.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Lost In The Open saa ensi-iltansa pelattavan demon myötä”

Vastaa