”Lost Legends of REDWALL™: The Scout Anthology” kohta saatavilla

Juuri jouluksi: peli perustuu Brian Jacques’n yli 30 miljoonaa kopiota myyneisiin kirjoihin

Peli perustuu Brian Jacques’n kirjoittamiin kirjoihin, joita on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta. Kirjat, jotka julkaistiin ensimmäisen kerran Isossa-Britanniassa, saavuttivat maailmanlaajuisen suosion ja niitä on verrattu sellaisiin teoksiin kuin Taru sormusten herrasta. Tämä palapelivetoinen seikkailupeli on suunniteltu koko perheen nautittavaksi.

Astut eeppiseen ja tarinarikkaaseen maailmaan, joka on saanut innoituksensa Mossflower-metsästä. ’The Scout Anthology’ on lineaarinen toiminta-seikkailupeli, joka kerrotaan kolmessa eri näytöksessä. Peli sopii koko perheelle ja se on mainio tapa viettää yhteistä aikaa etenkin joulun aikaan, yhdistäen sukupolvet yhteisen tarinan äärelle.

Knoxville, Tennessee, Yhdysvallat – Brian Jacques’n suositun REDWALL™-kirjasarjan inspiroima ”Lost Legends of REDWALL™: The Scout Anthology” saapuu PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja tietokoneille 1. joulukuuta 2023. Peli on eeppinen ja tarinarikas seikkailupeli, joka on jaettu kolmeen eri näytökseen.

Pelissä voit ottaa ohjattavaksesi joko Sofian tai Liamin, nuoret hiiret, jotka lähtevät elämänsä seikkailuun pelastaakseen kotinsa armottomilta merirosvoilta. Nämä raivokkaat merirotat ovat hyökkäämässä aiemmin rauhalliseen Mossflower-metsään, ja on Lilygrove Scout Corpsin uusimpien rekryyttien tehtävä pelastaa päivä. Pääsevätkö he Redwall Abbeyyn ja pelastavatko he ystävänsä ennen kuin kaikki on menetetty?

Brian Jacques’n ikoninen kirjasarja

Ikoniset REDWALL™-kirjat kertovat Redwall Abbeyn ja sitä ympäröivän Mossflower-metsän erilaisten eläinhahmojen seikkailuista, mukaan lukien hiiret, myyrät, jänikset, maakarhut ja muut metsäneläimet. Kirjoissa rauhaa rakastavat Mossflower-metsän asukkaat joutuvat usein puolustamaan itseään erilaisilta tuholaisilta, kuten rotista, näätäeläimiltä ja ketuilta.

REDWALL™ on yksi rakastetuimmista lastenkirjasarjoista ja sitä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Sarja on saanut myös äänikirja- ja oopperaversiot.

Pelin ominaisuudet ja julkaisijan kommentit

Ominaisuudet:

  • Tarinarikas seikkailupeli, joka sijoittuu REDWALL™-kirjasarjan innoittamaan universumiin.
  • Seuraa nenääsi! Ainutlaatuinen hajuaisti-mekaniikka mahdollistaa dynaamisen ja monipuolisen pelikokemuksen.
  • Palapeliä ja arvoituksia runsaasti.
  • Rikas dialogimekaniikka! Opettele puhumaan kaikille ja ymmärrä heidän toiveensa ja pelkonsa… elämäsi saattaa riippua siitä.
  • Visuaaliset ja valaistusparannukset sekä pelipäivitykset PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja tietokoneille.

Ryan Waller, Forthright Entertainmentin toimitusjohtaja ja puheenjohtaja, kertoo: ”On ilo julkaista tämä eeppinen ja hauska seikkailupeli, joka perustuu laajalti rakastettuun ja upeaan kirjasarjaan. Fanikunta on erittäin intohimoinen ja tiimi on työskennellyt kovasti luodakseen todellisen uusintaversion nykyiselle laitteistolle, josta kaikenikäiset voivat nauttia. Peli on tehty intohimoisen kehittäjätiimin toimesta Soma Gamesissä ja odotamme innolla pelin julkaisua loma-aikaan.”

Yhteenveto ja julkaisijatiedot

Forthright Entertainment, sijaitsee Knoxvillessa, Tennesseessä, on pelien boutique-julkaisija PC:lle ja konsoleille. Yrityksen tehtävänä on tukea loistavia pelistudioita maailmanlaajuisesti tarjoamalla kattavia julkaisupalveluita. Soma Games, pelin kehittäjä, on perustettu vuonna 2005 ja sijaitsee kauniissa keskustassa Newberg, OR. He ovat ylpeitä mahdollisuudestaan työskennellä yhden sukupolven rakastetuimman tarinan, REDWALL™, parissa.

Peli tarjoaa laajan joukon hahmoja, värikkäitä sijainteja, visuaalisia ja valaistusparannuksia sekä pelipäivityksiä nykyisen sukupolven seikkailupelifaneille. Se on osoitus REDWALL™-universumin jatkuvasta vetovoimasta ja sen kyvystä inspiroida uusia ja vanhoja faneja.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa