Maistiaiset ARKNIGHTS: ENDFIELD TALOS-II: AWAKENING

”Arknights”, mobiili- ja PC-alustoille suunnattu peli, on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa. Se on ladattu yli 100 miljoonaa kertaa, mikä on merkittävä saavutus digitaalisessa pelimaailmassa. Tämän menestyksen myötä pelistä on tehty myös anime-sarja, jota tuottaa Yostar. Sarja on saavuttanut niin ikään suuren suosion, ja sen toinen kausi on parhaillaan käynnissä.

HYPERGRYPH, pelikehittäjä, on tänään ilmoittanut aloittavansa teknisen testauksen Kiinassa PC:lle suunnatulle ”Arknights: Endfield” -pelille. Kyseessä on 3D RPG, jossa on strategisia elementtejä, ja peliä kehitetään sekä PC:lle että mobiililaitteille. Tämän ensimmäisen teknisen testauksen kunniaksi HYPERGRYPH on ylpeä voidessaan jakaa erityisen ja upouuden trailerin YouTubessa, nimeltään “Talos-II: Herääminen”.

Talos-II: Herääminen -traileri

”Talos-II: Herääminen” -traileri on erityisesti luotu globaaleille faneille, jotta he voivat oppia lisää ”Arknights: Endfieldin” asetelmasta ja löytää lisätietoa Talos-II:n historiasta. Talos-II on ankarasti haastava ulkomaailmallinen planeetta, jota koettelevat erilaiset uhkat ja katastrofit, mukaan lukien yliluonnollinen katastrofi nimeltä Blight. Katsojat voivat myös oppia lisää pelin mystisestä päähenkilöstä, Endministratorista, joka taistelee uusia uhkia ja katastrofeja vastaan yhdessä Operaattori Perlican ja Endfield Industriesin kanssa.

Arknights: Endfield ja sen kehitys

”Arknights: Endfield” sijoittuu ”Arknightsin” maailmaan, joka on erittäin suosittu mobiili-tornipuolustus RPG-hybridi. Pelillä on ollut yli 100 miljoonaa latausta sen vuoden 2020 julkaisusta lähtien. ”Arknightsin” syvällistä tarinaa ja cyberpunk-teemaa tutkitaan lisää suositun anime-sarjan toisella kaudella, ”Arknights: Perish in Frost”, jonka on tuottanut Yostar Pictures ja jota voi nyt katsoa Crunchyrollissa. ”Arknights: Endfield” on kehitteillä useilla alustoilla, ja lisätietoja pelistä tullaan jakamaan tulevina viikkoina globaalille yleisölle. Sillä välin ”Arknights”-fanit voivat tilata uusimmat päivitykset ja seurata peliä Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa, Discordissa ja YouTubessa saadakseen lisätietoa ”Arknights: Endfieldistä”.

HYPERGRYPHistä

HYPERGRYPH on Shanghaissa sijaitseva yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Olemme elinvoimainen tiimi, jolla on suuri potentiaali. Taide, teknologia ja hyvät liiketoimintakäytännöt ovat luovan prosessimme kolme peruspilaria. Olemme keränneet yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka haluavat luoda laadukkaan sisällön, erinomaisen taiteen sekä hauskoja ja mukaansatempaavia haasteita tarjoavia pelejä. HYPERGRYPHissä nuoret, intohimoiset ja inspiroituneet kehittäjämme pyrkivät jatkuvasti työntämään digitaalisen estetiikan ja sisällön rajoja. Tavoitteenamme on luoda kiehtovia ja uppouttavia maailmoja.

  1. Arknightsin Latausmäärät: Yli 100 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti.
  2. Anime-sarja: Tuotettu Yostarin toimesta, tällä hetkellä toinen kausi käynnissä.
  3. Uusi peli: Julkaistaan sekä PC:lle että mobiililaitteille.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa