Medieval Dynasty saa joulukuussa uusia ominaisuuksia- ja saatavilla totta kai Steamissa

”Medieval Dynasty” saa uuden yhteistyötilan ja kartan, jotka julkaistaan 7. joulukuuta STEAM-pelipalvelussa. Tämä on suuri lisäys peliin ja antaa pelaajille mahdollisuuden kokea keskiaikaisen elämän yhdessä ystävien tai muiden pelaajien kanssa.

Uudet ominaisuudet ja julkaisupäivä

Tämä päivitys tuo peliin paitsi uuden yhteistyötilan, myös uuden kartan, joka laajentaa pelimaailmaa ja tarjoaa uusia haasteita. Pelaajat pääsevät tutustumaan uusiin ympäristöihin ja voivat yhdessä rakentaa ja hallita omaa keskiaikaista kuningaskuntaansa. Uudet ominaisuudet tulevat saataville 7. joulukuuta STEAM-palvelussa.

Kehittäjä Render Cube ja julkaisija Toplitz Productions julkaisevat peliin yhteistyötilan

Render Cube ja Toplitz Productions ovat innoissaan ilmoittaessaan innokkaasti odotetun yhteistyöpelimuodon Medieval Dynastylle. Uusi yhteistyökartta julkaistaan juuri sopivasti juhlakaudelle STEAM-palvelussa 7. joulukuuta. Nykyisten sukupolvien konsolipelaajat ja muut PC-alustat pääsevät mukaan toimintaan vuoden 2024 ensimmäisellä tai toisella neljänneksellä.

Uusi yhteistyökartta: The Oxbow

Medieval Dynastyn uusi yhteistyökartta, The Oxbow, esittelee jännittävän uuden sijainnin, joka sisältää myös arvoituksellisia hahmoja, lumoavia maamerkkejä ja viehättäviä kyliä. Piastovia on Oxbow’n sydän ja sielu, ja juuri sieltä eeppinen matkasi alkaa.

Elävöitetty kyläyhteisö

The Oxbow’n kylien sisällä elämä herää uuteen kukoistukseen työasemien lisäämisen ansiosta. Tämän lumoavan valtakunnan asukkaat saavat nyt mahdollisuuden uppoutua päivittäiseen aherrukseen. Kuvittele kirvesmiehen aseman rytmikkäät äänet, voikirnun rauhoittava pyörintä ja jopa pyykin liehuminen tuulessa – se on todellista keskiaikaista elämää täydessä vauhdissa!

Uusi hahmonluontiominaisuus

Mutta se ei ole vielä kaikki. Yhteistyökartan päivityksessä saapuu myös Medieval Dynastyn uusi hahmonluontiominaisuus, joka antaa sinulle, pelaajalle, mahdollisuuden luoda omat ainutlaatuiset mies- ja naisavatarit pelin rikkaassa keskiaikaisessa maailmassa. Hiustyylit, kasvokarvat, silmien väri ja luustorakenne ovat kaikki mukautettavissa, muuttaen pelikokemuksesi todella henkilökohtaiseksi.

Uusia tehtäviä ja hahmoja

Sekä yhteistyö- että yksinpelaajat voivat osallistua uusiin tehtäviin ja tavata uuden maan asukkaita. Yhteistyökartta (joka on saatavilla myös yksinpelikokemuksena) on viimeisin suuri sisältö Medieval Dynastyn nykyisen tiekartan osana, joka pyrkii tuomaan lisää yhteisön pyytämiä ominaisuuksia ja dynaamisia, uppouttavia kokemuksia pelaajille.

Lausunnot kehittäjiltä

Medieval Dynasty on muuttunut eläväksi, hengittäväksi maailmaksi intohimoiselle pelaajayhteisöllemme. The Oxbow’n yhteistyökartta ja hahmonluonti tarjoavat uusia mahdollisuuksia tarinankerrontaan ja henkilökohtaistamiseen, antaen pelaajille voiman muokata omia keskiaikaisia seikkailujaan.

Matthias Wünsche, Toplitz Productions GmbH:n toimitusjohtaja

Olen erittäin onnellinen, että voimme viimein jakaa yhteistyötilan julkaisupäivän Medieval Dynasty-fanien kanssa. Se oli melkoinen haaste, mutta emme voineet pettää pelaajia, jotka unelmoivat moninpelikokemuksesta pelissämme. Lisäksi olemme huolellisesti kuunnelleet heidän odotuksiaan yhteistyötilasta. Koko tiimi tekee kaikkensa täyttääkseen heidän odotuksensa.

Damian Szymański, Render Cube S.A:n toimitus

Tietoa Render Cubesta

Render Cube on puolalainen kehitysstudio, joka perustettiin vuonna 2012. Sen alkuvaiheessa se keskittyi ulkoistamistöihin, jotka tehtiin pääasiassa muiden pelinkehittäjien toimeksiannosta. Tämä johti yhteistyöhön muun muassa CD Projektin, Techlandin ja Platige Imagen kanssa. Viime vuosina yhtiö on keskittynyt omien peliensä tuotantoon, jotka on julkaistu PC- ja konsolialustoilla. Studion suurin nimike on Medieval Dynasty, ainutlaatuinen tuotanto, joka yhdistää suosittujen genrejen, kuten selviytymispelien, simulaattorien, rakentelupelien, roolipelien ja strategiapelien, parhaat piirteet. Yritys työllistää yli 30 henkilöä ja on listattu Puolan pörssiin.

Tietoa Toplitz Productionsista

Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa mystisestä Toplitz-järvestä Itävallan sydämessä, kehittää ja julkaisee ”sydämellä ja sielulla” pelejä kaikille alustoille. Yrityksessä on terve sekoitus kokeneita alan veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat luovien kehittäjien kanssa työskentelystä monissa jännittävissä nimikkeissä, kuten ”Dynasty”- ja ”Giant”-sarjoista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa