Medieval Dynasty – uusi versio konsoleille

Oberhaching, Saksa, 28. kesäkuuta 2024 – Riippumaton kehittäjä Render Cube ja julkaisija Toplitz Productions ovat iloisia ilmoittaessaan, että Medieval Dynastyn uusi yhteistyötila, uusi Oxbow-kartta ja hahmonluonti ovat nyt saatavilla Xbox Series X|SGame Passin, Microsoft Storen ja PlayStation 5 kautta, sekä Epic Games Storesta ja GOG.comista.

Medieval Dynasty laajentaa valtakuntaansa ristiin alustojen välillä, ja Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -konsolipelaajat pääsevät nyt laajentamaan keskiaikaisia yhteistyöseikkailujaan. Yhdessä ystävien kanssa he voivat lähteä uusiin jännittäviin tehtäviin ja kokea Piastovian, kukoistavan paikan, jossa he voivat metsästää, käydä kauppaa ja rakentaa yhdessä Oxbow’ssa, alueella, joka on täynnä kiehtovia persoonallisuuksia, lumoavia maisemia ja viehättäviä maaseutuyhteisöjä.

Yhteistyön voima

Yhteistyötilan lisääminen tuo uuden jännittävän pelaajakokemuksen konsolipelaajille, jossa kumppanuus ja tiimityö vahvistavat toveruutta Medieval Dynastyn jatkuvasti kehittyvän maailman haasteiden keskellä. Pelaajat voivat yhdessä uppoutua täysin kylän elämään Oxbow’ssa, nauttien vilkkaasta vilinästä ja ilmapiiristä, kun kyläläiset käyvät päivittäisiä askareitaan.

Uusi hahmonluonti

Uuden Oxbow-kartan ja yhteistyötilan lisäksi päivitys tuo mukanaan hahmonluontitilan, jossa pelaajat voivat muokata kasvonpiirteitä, kampauksia, hiustenväriä ja jopa kasvojen arpia luodakseen ainutlaatuisia pelihahmoja. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden tehdä seikkailuistaan entistä henkilökohtaisempia ja mukaansatempaavampia.

Medieval Dynasty -pelin laajennukset

Medieval Dynasty on nyt digitaalisesti saatavilla PlayStation Storessa ja Microsoft Storessa Xboxille. PC-versio 1.0 julkaistiin Steamissa, GOG.comissa ja Epic Games Storessa syksyllä 2021 erittäin onnistuneen varhaisen pääsyn jälkeen, ja sitä on myyty yli 1,75 miljoonaa kappaletta joulukuuhun 2023 mennessä. Nykyisen sukupolven konsoliversiot ovat olleet saatavilla lokakuusta 2022 lähtien ja ne ovat saavuttaneet aktiivisen yhteisön.

Tulevat päivitykset

Kehittäjä Render Cube paljastaa lisää yksityiskohtia seuraavasta päivityksestään Armors, Crests and Shields myöhemmin vuonna 2024. Tämä päivitys lupaa tuoda mukanaan uusia haarniskoja, vaakunoita ja kilpiä, jotka rikastuttavat pelin keskiaikaista kokemusta entisestään.

Lisätietoja ja yhteisö

Pelaajat voivat vierailla Medieval Dynastyn virallisella Discord-palvelimella saadakseen lisää tietoa ja liittyäkseen peliä rakastavaan yhteisöön. Yhteisön jäsenet voivat jakaa kokemuksiaan, vinkkejään ja strategioitaan, mikä tekee pelistä entistäkin nautinnollisemman.

Virallinen Medieval Dynasty Discord server tästä.

Render Cube -kehittäjästä

Render Cube on puolalainen kehitysstudio, joka perustettiin vuonna 2012. Alkuvaiheessa se keskittyi alihankintatöihin, joita tilasivat pääasiassa muut pelintuottajat, mikä johti yhteistyöhön muun muassa CD Projektin, Techlandin ja Platige Imagen kanssa. Viime vuosina yritys on keskittynyt omien pelien tuotantoon, jotka on julkaistu PC- ja konsolialustoilla. Studion suurin nimike on Medieval Dynasty, ainutlaatuinen tuotanto, joka yhdistää parhaat ominaisuudet suosituilta genreiltä, kuten selviytymispelit, simulaattorit, rakentajat, RPGja strategiat. Yritys työllistää yli 30 henkilöä ja on listattu Puolan pörssissä.

Toplitz Productions -julkaisijasta

Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa Itävallan sydämessä sijaitsevaan mystiseen Toplitz-järveen, kehittää ja julkaisee pelejä ”sydämellä ja sielulla” kaikille alustoille. Yritys koostuu terveellisestä sekoituksesta kokeneita alan veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat työskentelystä luovien kehittäjien kanssa monien jännittävien pelien parissa, kuten ”Dynasty”- ja ”Giant” -sarjojen pelit.

Yhteenveto

Medieval Dynastyn uusi yhteistyötila, Oxbow-kartta ja hahmonluonti tarjoavat konsolipelaajille uusia jännittäviä mahdollisuuksia. Ystävien kanssa yhdessä pelaaminen ja hahmojen yksityiskohtainen muokkaus tekevät pelistä entistäkin kiehtovamman ja mukaansatempaavamman. Tämä päivitys osoittaa Render Cuben sitoutumisen tuoda pelaajille jatkuvasti uusia ja parannettuja pelikokemuksia.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa