Medieval Dynastyn mullistava yhteistyötilapäivitys: uusia seikkailuja Oxbowissa!

Kehittäjä Render Cube ja julkaisija Toplitz Productions ovat innoissaan paljastaessaan uuden sisäpiirivideon odotetusta Medieval Dynasty -pelin co-op-pelitilasta. Videolla kerrotaan lisää yksityiskohtia ilmaiseen päivitykseen tulevista ominaisuuksista, joka julkaistaan juuri sopivasti joulusesongin alla STEAMissa 7. joulukuuta ja nykyisen sukupolven konsolipelaajille sekä muille PC-alustoille Q1/Q2 2024.

Medieval Dynastyn uusi yhteistyökartta, The Oxbow, on yksi suurimmista ja jännittävimmistä sisältöpäivityksistä, joita peliin on lisätty julkaisun jälkeen, ja se tuo myös uusia arvoituksellisia hahmoja, uusia tehtäviä ja hahmon muokkaustilan.

Sekä yhteistyössä että yksin pelaavat Medieval Dynastyn pelaajat voivat osallistua uusiin tehtäviin ja tavata uuden maan asukkaita.

Katso uusin video, jossa vihjaillaan lisää yksityiskohtia hahmonluojasta, yhteispelaamisesta, emoteista, hallinnoinnista ja romanttisesta kilpailusta.

Jos haluat lisätietoja Medieval Dynastysta, muista tarkistaa pelin säännölliset uutisviestit Steamissa tai liity keskusteluun heidän aktiivisen Discordinsa kautta tästä.

Tietoja Render Cubesta

Render Cube on vuonna 2012 perustettu puolalainen kehitysstudio. Toimintansa alkuvaiheessa se keskittyi lähinnä muiden pelijulkaisijoiden tilaamiin töihin, mikä johti yhteistyöhön muun muassa CD Projektin, Techlandin tai Creepy Jarin kanssa. Viime vuosina yritys on keskittynyt omien, PC- ja konsolialustoille julkaistavien pelien tuottamiseen. Studion suurin nimike on Medieval Dynasty, ainutlaatuinen tuotanto, jossa yhdistyvät niinkin suosittujen genrejen kuin selviytymispelien, simulaattoreiden, rakennuspelien sekä rooli- ja strategiapelien parhaat ominaisuudet. 30 henkilöä työllistävä yritys on listattu Puolan pörssiin.

Tietoja Toplitz Productionsista
Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa Itävallan sydämessä sijaitsevasta salaperäisestä Toplitz-järvestä, kehittää ja julkaisee  kaikille alustoille pelejä, joissa on ”sydän ja sielu”. Yritys koostuu terveestä sekoituksesta kokeneita alan veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat yhteistyöstä luovien kehittäjien kanssa monien jännittävien nimikkeiden, kuten ”Dynasty”- ja ”Giant”-sarjojen, parissa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa