MGM-studion kulttielokuvaan perustuva RoboCop: Rogue City -toimintapeli aloittaa beetatestin heinäkuussa

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema tieteistoimintapeli tuo ikonisen kyborgipoliisin pelikoneille tarjoamalla pelaajalle synkän tulevaisuuden täynnä häikäilemättömiä rikollisia.

Kokonaisen leffasarjan synnyttänyt RoboCop-elokuva muistetaan paitsi kyborgipoliisistaan, myös synkästä ja vaarallisesta lähitulevaisuuden maailmastaan. Kun vanhan Detroitin rikollisuus uhkaa karata käsistä, annetaan lainvalvonta robottipoliisien huomaan, mikä johtaa uusiin ongelmiin.

RoboCop: Rogue City -tieteistoimintapeli jatkaa tuttua tarinalinjaa tuomalla dystopiantäyteisen maailmankuvan osaksi pelaamista ja asettamalla pelaajan kyborgisen poliisihahmon saappaisiin. Vastaansa pelaaja saa toinen toistaan armottomampia rikollisia ja muita pahantekijöitä, joita ei kiinnosta kansalaisen hyvinvointi tai omaisuus. Kun pelaajan ohjastama, puoliksi koneen osia ja puoliksi ihmisyyttä henkivä poliisikyborgi joutuu kohtaamaan äärimmäistä rikollisuutta, ovat myös tarvittavat keinot äärimmäisiä.

Tästä asetelmasta alkaakin synkkiä tieteistarinoita muistuttava pelikertomus, jonka pääosassa on RoboCopin ohella itse ympäröivä maailma eli rappeutuva Detroitin kaupunki ympäristöineen.

Pelin suljettu beetatestivaihe on pelattavissa 3.-9. heinäkuuta pc-tietokoneilla Steam-pelialustalla. Beetatestiin voi rekisteröityä pelin kotisivuilla osoitteessa https://robocop-roguecity.com/.

RoboCop: Rogue City julkaistaan syyskuussa 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa