Mobiilipelaamisen uusi aika: Backbone One

Toivottavasti nautit aurinkoisesta kesän odotuksesta! Meillä on ilo esitellä Backbone One – ohjain, joka muuttaa matkapuhelimesi konsoliksi! Backbone loi hiljattain tiiviissä yhteistyössä PlayStationin ja sen suunnittelutiimin kanssa Backbone One PlayStation Editionin, joka on saanut inspiraationsa PS5:n langattomasta DualSense-ohjaimesta. Backbone on ainoa mobiiliohjain, jolla on PlayStation-lisenssi, ja se julkaistaan myös Xbox Edition -versiona. Backbone on saanut rahoitusta lukuisilta sisällönluojilta, kuten MrBeastilta, 100 Thievesin perustajalta Nadeshotilta, Prestonelta, Kwebbelkopilta ja Typical Gamerilta. Sitä tukevat myös Night Media ja Ashton Kutcherin Sound Ventures.

Backbone, pelialusta, joka mahdollistaa suoratoiston ja peruspelaamisen mobiililaitteilla, on iloinen voidessaan paljastaa, että heidän palvelunsa ja tuotteensa ovat nyt saatavilla Suomessa. Tämä uutinen edustaa jälleen yhtä tärkeää virstanpylvästä yritykselle, johon kuuluvat ensimmäisen tuotteen, Backbone One -ohjaimen ja -sovelluksen lanseeraus iOS:lle vuonna 2021, keskeiset strategiset kumppanuudet PlayStationin, Xboxin ja Discordin kanssa, nousu kategoriansa myydyimmäksi tuotteeksi Amazonissa ja äskettäin lanseerattu Backbone One -ohjain ja -sovellus Androidille.

Backbone on luonut ennennäkemättömän ekosysteemin, jossa lähes kaikki pelisisältö ja -palvelut ovat saatavilla yhdessä paikassa – puhelimessasi. Sen perusti 24-vuotias Maneet Khaira työskennellessään Googlen pelipuolella. Backbonen ohjelmisto ja laitteet tekevät pilvipelien suoratoistosta ja ydinpelaamisesta vaivatonta ja hauskaa. Pelaajat vain kytkevät puhelimensa Backbone One -laitteeseen, ja he voivat välittömästi pelata App Storen ja Apple Arcaden mobiilipelejä, suoratoistaa pelejä pilvipelipalveluiden, kuten Xbox Game Passin ja Nvidia Geforce Now’n, kautta ja pelata Xbox Series X|S-, PlayStation 5- ja Steam-pelejä missä tahansa etäpelaamisen kautta.

”Backbonen perustamisella oli yksi todellinen tavoite: parantaa pelikokemusta kaikille ja kaikkialla”, sanoo Backbonen perustaja ja toimitusjohtaja Maneet Khaira. ”Aivan kuten Sonos ja Roku ovat tehneet musiikin ja television suoratoistolle, Backbone yhdistää kaikki pelien suoratoistopalvelut ja keskeiset pelikokemukset mobiililaitteissa.”

Backbone One -ohjaimet ovat ostettavissa 119,99 euron hintaan Proshop.fi ja Coolshop.fi -verkkokaupoista. Uusille tilaajille jokainen Backbone One -ostos sisältää ilmaisen Backbone+ -kokeilutilauksen ja useita lisäetuja, kuten 1 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden. Lisätietoja Backbone-palvelusta saat vierailemalla seuraavissa: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Reddit ja TikTok. Verkkosivu: playbackbone.com.

Backbone Onen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Pelaa mitä tahansa peliä, joka tukee ohjaimia
  • Kokoontaitettava ja kompakti muotoilu
  • Matalan viiveen yhteys
  • 3,5 mm:n kuulokeliitäntä 
  • Läpivientilataus
  • Backbone One -sovellus iOS:lle ja Androidille
  • Peliklippien ja kuvakaappausten tallentaminen

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Mobiilipelaamisen uusi aika: Backbone One”

Vastaa