Momodora: Moonlit Farewell julkaistaan 11. tammikuuta 2024!

PLAYISM (https://playism.com/) Playism ilmoittaa ylpeänä, että Momodora: Moonlit Farewell, Bombservicen Momodora-metroidvania-pelisarjan huipennus, julkaistaan Steamissa 11. tammikuuta 2024.

Momodora: Moonlit Farewell on Momodora-sarjan huipennus, ja se sijoittuu viisi vuotta Momodora III:n tapahtumien jälkeen. Momon, Koho-kylän ylipapittaren, tehtävänä on lähteä matkalle pelastamaan maailmaa demoneilta, jotka on kutsuttu koolle salaperäisen kellon soittamisen seurauksena. Tutki fantastista maailmaa, puhdista demoneita näyttävillä hyökkäyksillä ja sineteillä, ja paljasta kertomatta jääneitä myyttejä.

Momodora-sarja on sarja etsintäpainotteisia 2D-toimintapelejä, joita indie-kehittäjä Bombservice on tehnyt vuodesta 2010 lähtien. Sarjassa on tähän mennessä ollut neljä osaa, ja se on tunnettu upeasta pikselitaiteestaan ja nopeasta, tyydyttävästä toiminnasta. Edellinen peli, Momodora: Reverie Under the Moonlight, on saanut kriitikoiden suosiota ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 800 000 kappaletta.

Tämä sarjan uusin osa on huipentuma kaikesta siitä tietotaidosta, jota kehittäjät ovat keränneet Momodora-sarjan monien vuosien aikana, ja se on suunniteltu nautittavaksi sekä sarjan veteraaneille että uusille tulokkaille.

Julkaisupäiväksi on ilmoitettu 11. tammikuuta 2024! Toivomuslistaa peli odotellessasi.

Metroidvania upealla pikselitaiteella ja animaatioilla varustettuna

Jokainen tutkittavanasi oleva taso on piirretty huolellisella pikselitaiteella, ja jokainen hahmo liikkuu sulavasti ja dynaamisesti omilla animaatioillaan. Myös visuaalisia tehosteita on parannettu aiemmista peleistä, mikä herättää Momodoran mystisen ja lumoavan maailman eloon.

Käytä Sigil-järjestelmää muokkaamaan suoritustasi

Voit saada ”Sigilejä” kaupoista, karttaa tutkimalla tai tietyistä tapahtumista. Vaikutukset vaihtelevat hyökkäysten vahvistamisesta tai parantamisesta taikamiekkojen kutsumiseen vihollisten lyömiseksi.

Verta pumppaavia pomotaisteluita

Matkallasi kohtaat kaikenlaisia mahtavia pomoja. Käytä hyökkäyksiäsi ja sigilejäsi viisaasti kukistaaksesi ne kaikki. Jotkut niistä ovat jättiläismäisiä, joten varmista, että olet valmistautunut!

Tutki maailmaa haluamallasi tavalla vaikeusasetusten avulla

Voit valita vapaasti huolettoman, kevyen ”Light”-vaikeusasteen, jos haluat rennomman kokemuksen, tai ”Normal”-vaikeusasteen, jos etsit haastetta.

Light-vaikeus sisältää myös säädettävissä olevan Adaptive Difficulty -ominaisuuden, joka tekee hahmostasi vahvemman joka kerta, kun kaadut taistelussa.

Lisätietoja Momodora: Moonlit Farewellista saat osoitteessa https://playism.com/game/momodora-moonlit-farewell/ ja muista seurata PLAYISMiä Facebookissa, X:ssä ja YouTubessa.

Tietoja PLAYISMistä

PLAYISM, Japanin vanhin indie-julkaisija, tunnetaan suosittujen indie-pelien, kuten Rusted Moss, Gnosia, The Good Life, Idol Manager, Tasomachi: Behind the Twilight, Touhou Luna Nights, Fight Crab, Record of Lodoss War -Deedlit in Wonder Labyrinth-, La-Mulana-sarja, Bright Memory: Infinite ja DEEEER Simulator julkaisusta muiden nimekkeiden joukossa. 

PLAYISMin motto on ”Tuomme maailmaan erilaisen indie-pelien lajin”.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Momodora: Moonlit Farewell julkaistaan 11. tammikuuta 2024!”

Vastaa