Momodora: Moonlit Farewell – Nyt saatavilla Steamissa

Japanin vanhin indiejulkaisija PLAYISM on innoissaan paljastaessaan, että Momodora: Moonlit Farewell, Bombservicen Momodora-metroidvania-pelisarjan huipennus, on nyt saatavilla Steamissa.

Momodora: Moonlit Farewell on Momodora-pelisarjan kehittäjien vuosien varrella keräämän tietotaidon kruununjalokivi,ja se on suunniteltu niin sarjan veteraanien kuin uusien pelaajienkin nautittavaksi.

Momodora-sarja on tutkimuspainotteisten 2D-toimintapelien sarja, jota indie-kehittäjä Bombservice on työstänyt vuodesta 2010 lähtien. Sarjassa on tähän menness�� ollut neljä osaa, ja se on tunnettu upeasta pikselitaiteestaan ja nopeasta, tyydyttävästä toiminnasta. Edellinen peli, Momodora: Reverie Under the Moonlight, on saanut kriitikoiden suosiota ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 800 000 kappaletta.

”Hei vaan! Tässä on Rdein, Momodora: Moonlit Farewellin ohjaaja, ja sarjan luoja. Uusin pelimme ilmestyy pian, ja se on kaiken oppimamme huipentuma. Toivon vilpittömästi, että pelaajat pitävät tätä hauskana pelinä ja tutkivat sisältöä mahdollisimman paljon. Odottakaa sitä innolla!”

Momodora: Moonlit farewell ominaisuudet

  • Upea pikselitaide ja animaatio
  • Toimintapainotteinen pelaaminen, jossa keskitytään lähitaistelukomboihin, hyvin ajoitettuihin väistöihin ja joihinkin hihassa oleviin kaukotaistelutemppuihin
  • ”Sigil”-järjestelmä, joka mahdollistaa huomattavasti muokattavan pelityylin
  • Intensiiviset ja järisyttävät pomotaistelut
  • Syvällinen tutkimusmatka maailmaan, jossa on runsaasti tarinaa ja tunnelmaa
  • Vapaasti säädettävät vaikeustasot, joiden avulla voit rentoutua ja tutkia kiehtovaa maailmaa omaan tahtiisi tai taistella mahtavia vihollisia vastaan saadaksesi kunnon haasteen

Lisätietoja Momodora: Moonlit Farewellista saat virallisilta verkkosivuilta ja seuraamalla PLAYISMia sosiaalisessa mediassa: X, Discord, ja YouTube.

Lisätietoja PLAYISMista

PLAYISM, Japanin vanhin indie-julkaisija, tunnetaan suosituista indie-peleistä, kuten Rusted Moss, Gnosia, The Good Life, Idol Manager, Tasomachi: Behind the Twilight, Touhou Luna Nights, Fight Crab, Record of Lodoss War -Deedlit in Wonder Labyrinth-, La-Mulana-sarja, Bright Memory: Infinite ja DEEEER Simulator muiden nimikkeiden joukossa.

PLAYISMin motto on tuoda maailmalle erilainen indiepelien laji (“Bringing a Different Breed of Indie Games to the World”).

Lisätietoja Bombservicestä

Bombservice on Momodora-sarjan kehittämisestä vastaava tiimi. Rakastamme kissojen laittamista peleihimme!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa