Monilahjakas tiimi julkistaa ruotsalaisen Molly Medusa -videopelin

Arvostettu ruotsalainen kehittäjä julkistaa Molly Medusa: Queen of Spit -pelin, joka on painovoimaa koetteleva 3D-seikkailu, jossa kaikki muuttuvat kiveksi. 

Indie-pelikehittäjä, muusikko ja debyyttikirjailija Niklas Hallin (Yono And The Celestial Elephants, Belladonna) on lyöttäytynyt yhteen Burning Planetin eli Max Malmquistin ja Karl Rosqvistin kanssa, joilla molemmilla on pitkä tausta punk rock/metallibändeissä (kuten Danzig, Junk Stars ja Michael Monroe). Nyt he ovat valmiita paljastamaan seuraavan projektinsa.

Olen soolopelinkehittäjä Ruotsista. Vuonna 2017 julkaisin Yono and the Celestial Elephantsin, Zelda-tyyppisen seikkailun nuoresta ja naiivista norsujumalasta. Nyt on vihdoin tullut aika seuraavalle isolle pelilleni, Molly Medusa: Queen of Spitille, ja tällä kertaa hyödynnämme 3D-tilaa!”

Niklas Hallin riemuitsee

Molly-parka! Kuvanveistäjän oppilapsena seikkailee kirottu käärmetukkainen Meduusa – ja niinpä jokainen elävä olento, jonka lähelle hän menee, muuttuu välittömästi kivipatsaaksi. JOKAINEN elävä olento! Viholliset ja ystävät, pomot ja kaupustelijat, hirviöt ja liittolaiset, jopa eläimet ja pienet hyönteiset, kaikki muuttuvat kiveksi. 

Mollyn matka vie hänet mystisten temppelien läpi, ja hän kamppailee yksinäisyyden sekä vieraantumisen kanssa. Näiden temppelien sisällä painovoima on ”paikallista”. Mollyn ”alas” lasketaan siitä pinnasta, jolla hän parhaillaan seisoo, mikä tarkoittaa, että hän voi helposti kävellä seiniä pitkin tai vaikkapa ylösalaisin katossa. Tämä mahdollistaa sen, että tasosuunnittelu voi kiertyä itseensä ja kiemurrella labyrinteiksi, jotka ovat fyysisesti mahdottomia. M. C. Eschermäisillä aarteenmetsästysretkillä painovoimapulmia ja epäeuklidista arkkitehtuuria säestävät kivettyneet viholliset.

Molly Medusa julkaistaan Nintendo Switchille keväällä 2023.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa