Monster Hunter Wilds -pelin sisällöstä lisätietoa uuden esittelyvideon myötä

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Monster Hunter Wilds sai uuden esittelyvideon PlayStationin State of Play -lähetyksessä.

Monster Hunter Wilds sai ensimmäisen yksityiskohtaisen katsauksensa. Uudessa esittelyvideossa nähdään kesyttämätön maailma täynnä hirviöitä, jotka ovat sopeutuneet karun ympäristön muuttuviin olosuhteisiin. Videolla esitellään ensimmäistä kertaa pelin tarina, hahmot ja pelijärjestelmä.

Monster Hunter Wilds -pelissä pelaajat liittyvät erityiseen tutkimuskomission tiimiin, joka tutkii kiellettyjä maita. Ensimmäistä kertaa Monster Hunter -sarjan historiassa pelissä on täysin ääninäytellyt hahmot, mukaan lukien metsästäjä, hänen kiltansa nimittämä ohjaaja Alma, Palico-kumppani ja salaperäinen lapsi. Peli sisältää moniulotteisia biomeja, jotka voivat muuttua odottamattomilla tavoilla. Ensimmäinen paljastettu alue on laaja Windward Plainsin alue, johon kuuluu karuja aavikoita, monimuotoisia kalliomuodostelmia ja elämää kuhisevia ruohoalueita. Nämä immersiiviset ekosysteemit ovat koti villieläimille, jotka ovat sopeutuneet ympäristöönsä. Näitä ovat muun muassa kausittain muuttava Dalthydon ja selkäpiikkejään ukkosenjohdattimena käyttävä Ceratonoth.

Pelissä on myös uusia ominaisuuksia ja parannettuja pelimekaniikkoja. Pelaajat kokevat saumattoman siirtymän tarinajaksoista pelitilanteisiin. Uusien Seikret-kyytien avulla metsästäjät voivat liikkua pelin laajoissa ympäristöissä ja suorittaa toimintoja matkalla. Kaikki sarjan 14 ikonista asetyyppiä palaavat uusilla toiminnoilla vahvistettuna.

Monster Hunter Wilds julkaistaan vuonna 2025 PlayStation 5:lle, Xbox Series X|S:lle ja PC:lle, luvaten immersiivisen ja kehittyneen kokemuksen sarjan faneille.

Monster Hunter Wilds julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille vuoden 2025 aikana. Pelin tarkempi julkaisupäivä sekä ikäraja julkistetaan myöhemmin.

Lisätietoja: MONSTER HUNTER WILDS|CAPCOM

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Monster Hunter Wilds -pelin sisällöstä lisätietoa uuden esittelyvideon myötä”

Vastaa