Netflix muuttaa yhä useammat ohjelmat videopeleiksi

Netflix ilmoitti äskettäin muuttavansa useita hitti-TV-ohjelmia videopeleiksi organisaation mobiilipelipalvelulle. Yhtiön vuosittaisen Geeked Week -tapahtuman aikana Netflix julkisti useita uusia mobiilipelejä, jotka perustuvat suosittuihin TV-ohjelmiin. Tämä sisältää Shadow and Bone-, Too Hot To Handle – ja The Queen’s Gambit pelit.

Viime syksystä alkaen NetFlixin asiakkaat kaikkialla voivat pelata viittä mobiilipeliä: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games)ja Teeter Up (Frosty Pop).  Halusitpa sitten rentoa peliä, jonka voit aloittaa tyhjästä, tai mukaansatempaavaa kokemusta, jonka avulla voit syventyä suosikkitarinoihisi, haluamme alkaa rakentaa pelikirjastoa, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Olemme luomassa upeaa pelikokemusta, ja olemme innoissamme voidessamme ottaa sinut mukaan tälle matkalle.

Tällä hetkellä Netflix tarjoaa 22 peliä valikoimassaan. Yhtiön kerrotaan haluavan nostaa määrän 50:een vuoden loppuun mennessä.

  • Ei mainoksia.
  • Ei lisämaksua. 
  • Ei sovelluksen sisäisiä ostoja. 
  • Rajoitukseton pääsy mobiililaitteilla pelattaviin yksinoikeuspeleihin.
  • Sisältyy Netflix-jäsenyyteen.

Queen’s Gambit – shakkipeli antaa pelaajille mahdollisuuden päästä nimellishahmon Beth Harmonin maailmaan, kun hän ottaa shakkitunteja, pelaa otteluita ja kilpailee ystäviä vastaan. Tämä peli, jonka on luonut brittiläinen kehittäjä Ripstone, ilmestyy joskus myöhemmin tänä vuonna.

Shadow and Bones: Destinies on tuleva yksinpeli, joka perustuu Netflixin fantasiadraamasarjaan. Tässä pelissä käyttäjät voivat hallita suosikkihahmojaan matkustaessaan Grishaversen halki tarinapohjaisessa seikkailussa. Tällä hetkellä tällä pelillä ei ole tarkkaa julkaisupäivää, mutta sen odotetaan ilmestyvän pian TechCrunchin mukaan.

Lopuksi meillä on Too Hot To Handle Game, jonka odotetaan myös ilmestyvän pian. Tässä simulaatiopelissä käyttäjät tapaavat ja ovat vuorovaikutuksessa muiden hahmojen kanssa, kun he pyrkivät muiden pelaajien kiintymykseen.

Netflixillä on joukko muita pelejä, jotka se toimii myös hittiohjelmien perusteella, mukaan lukien La Casa De Papel -peli, joka julkaistaan pian. On selvää, että Netflix ei osoita merkkejä videopelien tuotantosyklinsä hidastumisesta.

  • Netflix-pelejä voidaan ladata ja pelata mobiililaitteilla – Android-puhelimilla ja -tableteilla sekä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla.
  • Netflix-pelejä pelataan omalla Netflix-tilillä ja Netflix-profiililla.HUOMAUTUS: Netflix-pelit eivät ole saatavilla lasten profiileissa.
  • Pelit tallentuvat siihen profiiliin, jolla pelaat, joko pilvitallennuksina tai paikallisesti käyttämällesi laitteelle.
  • Kaikilla Netflix-peleillä on ikäraja, joten voit valita sopivaa pelattavaa itsellesi ja perheellesi.
  • Pelejä voi käyttää useilla eri laitteilla saman tilin kautta, aivan kuten ladattuja sarjoja ja elokuviakin. Kerromme kyllä, kun laiteraja tulee vastaan. Vapauta paikka kirjautumalla ulos laitteista, jotka eivät ole käytössä.

Mitä mieltä sinä olet tästä kehityssuunnasta?

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


3 kommenttia artikkeliin ”Netflix muuttaa yhä useammat ohjelmat videopeleiksi”

Vastaa