Nyt kauttamme edullisesti tietokonetarvikkeita Data-Systems verkkokaupasta

Data-Systems.fi on Suomen suurin IT-tuotteiden myymälä, jolla on yli 29 vuoden kokemus alalta. Heidän valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa keskittyy varaosiin ja tarvikkeisiin.

Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu muun muassa muistikortteja, kaapeleita, kovalevyjen ja emolevyjen komponentteja, tietokoneita, tulostimia ja paljon muuta.

Yrityksen visio

Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys, jonka alkuvuosina toiminta keskittyi vahvasti muistituotteisiin. Yritys on kuitenkin vähitellen laajentunut kattamaan lähes kaikki IT-tuotteiden osa-alueet. Tällä hetkellä heidän laaja tuotevalikoima kattaa yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa on varaosia ja tarvikkeita.

Riippumaton ja ekologinen

Yhtiö on 100 %:sti yksityisessä omistuksessa ja perinteinen perheyritys. Oli ostoksesi pieni tai suuri saat aina yhtä hyvää palvelua. Ostamalla Data-Systemssistä tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Myös ympäristöstä huolehtiminen on Datga-Systemsille tärkeä asia. Yritys käyttää ainoastaan kierrätyskelpoisia ja ekologisia toimistotarvikkeita ja pakkaus- materiaaleja. Yritys myös huolehtii vanhojen IT-laitteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Suomalainen perheyrittäminen

Suomalaiset perheyritykset ovat tärkeä osa maamme taloutta ja yhteiskuntaa, sillä ne työllistävät merkittävän osan Suomen työvoimasta ja ovat usein mukana paikallisyhteisöjen kehittämisessä ja tukemisessa.

Perheyrittäjyyden vahvuutena pidetään usein perheenjäsenten välistä luottamusta ja yhteistyötä, jotka voivat luoda hyvän pohjan yrityksen menestykselle.

Mikä on ekologinen toimistotarvike?

Ekologinen toimitustarvike on tuote, joka on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutuksia ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Tällaisia tarvikkeita ovat esimerkiksi kierrätyskelpoiset tai kompostoituvat pakkausmateriaalit, uudelleenkäytettävät toimituslaatikot ja -pussit, ympäristöystävälliset täyteaineet ja muut vastaavat tuotteet. Ekologisia toimitustarvikkeita käyttämällä yritykset voivat vähentää kuljetusten ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä.

IT-laitteiden kierrätys

IT-laitteiden kierrätys tarkoittaa käytöstä poistettujen tietokoneiden, kannettavien tietokoneiden, tablettien, puhelimien ja muiden elektronisten laitteiden uudelleenkäyttöä tai hävittämistä ympäristöystävällisesti. Kierrätys on tärkeää, sillä elektronisilla laitteilla on lyhyt käyttöikä, ja niiden hävittäminen tavallisessa jätteessä aiheuttaa ympäristöongelmia. Lisäksi IT-laitteiden kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja, sillä käytöstä poistettuja laitteita voidaan käyttää raaka-aineena uusien laitteiden valmistuksessa.

IT-laitteiden kierrätys voidaan toteuttaa eri tavoin, kuten lahjoittamalla toimivia laitteita hyväntekeväisyyteen, myymällä käytettyjä laitteita tai käyttämällä kierrätyspalveluita. Kierrätyspalvelut voivat käsitellä käytöstä poistettuja laitteita ympäristöystävällisesti, erottamalla hyödynnettävät materiaalit ja käsittelemällä ne asianmukaisesti. Kierrätyspalvelut voivat myös hävittää tietoja sisältävät laitteet turvallisesti, varmistaen, että henkilökohtaiset tiedot eivät päädy vääriin käsiin.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa