Nyt on aika ottaa osaa FARSIDERSin menestykseen

Thaimaalainen pelikehitysstudio GambitGhost Studio juhlii sitä, että sen tarinavetoinen toimintaroolipeli FARSIDERS saavutti Kickstarter-rahoitustavoitteensa alle vuorokaudessa. Tämä monipuolinen hack-and-slash-seikkailu, joka perustuu oikean maailman arthurilaisiin legendoihin, on nyt kurkottamassa kohti laajennettuja tavoitteita!

Kiittääkseen kaikkia tukijoita ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi, FARSIDERS tarjoaa nyt kaikille rakastetuille tukijoilleen erikoispalkinnon, kun peli julkaistaan: eksklusiivisen ”Cassie Support Unit -viitan”.

FARSIDERS on saatavilla Steamissa (PC) heti julkaisussa. GambitGhost Studio on asettanut tavoitteeksi konsolijulkaisun vuoden 2023 lokakuun tienoille.

FARSIDERS on reaaliaikainen, ylhäältä alaspäin kuvattu hack-and-slash-seikkailupeli, joka perustuu oikean maailman Arthurin legendoihin. Kaikki tarinavetoinen toiminta sijoittuu tyyliteltyyn futuristiseen kyberpunk-maailmaan, jossa on runsaasti teknologiaa ja taikuutta ja jossa aikamatkailu on yksi juonen keskeisistä elementeistä. Pelaajat seikkailevat intensiivisessä tarinassa tavatakseen legendaarisia sankareita, löytääkseen uusia loitsukortteja, taistellakseen ja suorittaakseen monenlaisia hienoja taistelutekniikoita historiallisia roistoja vastaan ja pelastaakseen maailman uudelta välittömältä uhalta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Päästä taitosi valloilleen ja kohtaa yli 30 erilaista vihollista.
  • Taistele jännittäviä pomoja vastaan, joilla on unohtumattomat ainutlaatuiset mekaniikat.
  • Päivitä teknologiaa ja taikuutta vahvemmaksi ja selviydy hengissä.
  • Aseiden lisälaitteet antavat ainutlaatuisen passiivisen päivityksen, joka luo uudenlaisen käyttökokemuksen.
  • Avaa maaginen energiavirta nimeltä Anima ja manipuloi tätä energiaa käyttämällä Aetheria-taikasäiliötä, joka on taitopuun muodossa.
  • Ryhdy Farsideriksi & käytä Tellunen loitsukortteja – Kerää mahdollisimman monta loitsukorttia ja yhdistä ne suosikki Spectek-aseisiisi pelityylisi mukaan ja kukista vihollisesi tappavalla iskulla!

FARSIDERS parantaa pelikokemustasi upealla alkuperäisellä musiikilla, jonka on säveltänyt Laryssa Okada, Halon ja muiden pelien uskomaton äänituottaja! Kuuntele osoitteessa: https://soundcloud.com/gambitghost-thailand 

FARSIDERSin Kickstarter-kampanja kestää 5. huhtikuuta 2023 – 5. toukokuuta 2023. Seuraa edistymistä ja osoita tukesi osoitteessa:

Seuraa FARSIDERSia Twitterissä: @FarsidersGame & liity viralliselle Discord-palvelimelle.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Nyt on aika ottaa osaa FARSIDERSin menestykseen”

Vastaa