Odottamaton uusi alkuperäisvideon julkaisu: Gori: Suloista verilöylyä!

Miksi kissa leijulautalla tappaa yksisarvisia?

Watford, Iso-Britannia – 24. lokakuuta 2023: Wired Productions -kustantamo ja Angry Demon Studio -kehittäjät paljastivat viimein salaperäisen ja odotetun hakkaa ’n’ halkaise -pelin ”Gori: Suloista Verilöylyä”. Käyttäjät tutustuvat pelin taustatarinaan ja epätodennäköisiin sankareihin, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen pelastaa galaksin, F.R.A.N.K-nimisen tekoälyleijulautansa silmin ja suin.

Peli julkaistaan vuoden 2024 alussa alustoille kuten PC, Utomik, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S ja Xbox One. Pelin lisätietoja, taustakuvia tai uutisia varten, käy osoitteessa: gori.wtf.

Tarina paljastettu

Ihmiskunta on tuhoutunut, ja Gori-kissan, sen nokkelan ja synkkämielisen tekoälykumppanin CH1-P:n sekä F.R.A.N.K-leijulautansa on aika kukistaa pahantahtoinen Söpö Armeija. ”Cool-Toys Inc.” loi ”Ultra Lemmikit”, jotka muuttuivat painajaismaisiksi, kun yhtiö ei ennakoinut mutaatiota, joka käänsi nämä täydelliset lemmikit ihmiskuntaa vastaan.

Pääominaisuudet

  • Pelaa rohkeana kissana epätodennäköisten sankareiden joukossa
  • Taistele verenhimoisia, mutatoituneita leluja vastaan
  • Tutki useita tasoja, joissa on tappavia ympäristövaaroja
  • Hallitse tuhoisia aseita, teräviä asuja ja avattavia liikkeitä
  • Käytä äärimmäisiä leijulautatemppuja tasojen läpikäymiseen

Äärimmäinen taistelu galaksin pelastamiseksi

Käytä räjähtäviä aseita ja tuhoisia yhdistelmiä taistellessasi estääksesi Söpö Armeijaa valtaamasta galaksia. Pelasta professori Y, ainoa ihminen, joka on osoittanut Gorille ja hänen ystävilleen rakkautta. Taistele läpi vääristyneiden maisemien, jotka ovat täynnä ympäristövaaroja, terävää aikuisille sopivaa huumoria ja sydäntä särkevää, sykettä nostattavaa ääniraitaa.

Tutustu Wired Productionsiin

Wired Productions on itsenäinen videopelien julkaisija, jonka pääkonttori sijaitsee Watfordissa, Iso-Britanniassa. Yritys on tuottanut ja julkaissut palkittuja pelejä kaikille suurille alustoille. Viimeaikaisiin merkittäviin julkaisuihin kuuluvat Arcade Paradise, Martha Is Dead, The Last Worker ja Tin Hearts.

Angry Demon Studio – luojien yksityiskohdat

Angry Demon Studio on itsenäinen pelinkehittäjä Skövdessä, Ruotsissa, keskittynyt luomaan korkealaatuisia, adrenaliinitäytteisiä kokemuksia. Sen debyyttipeli Unforgiving – a Northern Hymn oli unohtumaton pala pohjoismaista kauhua. Tiimi työskentelee parhaillaan äärimmäisen kekseliäässä, väkivaltaisessa ja suloisessa pelissä Gori: Suloista Verilöylyä.

Löydä meidät sosiaalisesta mediasta

Etsi @WiredP YouTubesta, Discordista ja Twitteristä tai hae Wired Productions Googlesta.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa