Oletko valmis pelastamaan Ankirilin? 

Soulkin-demo on nyt saatavilla Steam Nest Festissä!

Muutu Nadiaksi ja testaa voimasi tänään tässä strategisessa vuoropohjaisessa taistelupelissä!

Milano, Italia, 10. kesäkuuta 2024 – Tambu Studios on iloinen voidessaan ilmoittaa, että heidän odotettu pelinsä Soulkin on nyt saatavilla pelaajille, jotka voivat kokeilla demoa Steam Next Festissä. Soulkin on ainutlaatuinen taktinen roguelite, joka yhdistää mestarillisesti hirviöiden keräilyn ja strategisen vuoropohjaisen taistelun, ja lupaa mukaansatempaavan ja dynaamisen seikkailun jokaiselle.

Soulkinissa pelaajat astuvat sankaritar Nadian kenkiin, jolla on poikkeuksellinen Soulsin voima, joka antaa hänelle mahdollisuuden liittoutua maagisten olentojen kanssa. Nadia on kutsuttu lumoavaan mutta vaaralliseen Ankirilin maailmaan, ja hänen on taisteltava maata uhkaavaa korruptiota vastaan.

”Preparing for Steam Next Fest has been an exhilarating challenge for our team. While the demo of ’Soulkin’ isn’t as polished as we would like and doesn’t cover all aspects of the game, we’re excited to share the heart of the gameplay with players. Our focus for this event is to showcase the core mechanics of tactical combat and monster collection within the enchanting world of Ankiril. We’ve put immense effort into ensuring the demo provides a glimpse of the strategic depth and unique charm that ’Soulkin’ offers.Odotamme kovasti, että pelaajat saavat kokea tämän ensimmäisen maistiaisen ja antaa arvokasta palautetta Steam Next Festin aikana.”  – Tambu Games

Sukella Soulkinin taktiseen pelattavuuteen, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi tarjoten samalla monimutkaisia strategioita. Tämä on Soulkinin visio, peli, jonka oppii nopeasti, mutta joka tarjoaa tarpeeksi syvyyttä, jotta palaat takaisin hakemaan lisää. 

Alusta alkaen Soulkinia pelatessasi huomaat, että jokaisella tekemälläsi päätöksellä on merkitystä. Kuvittele itsesi ottelun alussa, jokainen käyttämäsi Soulkin ja jokainen tekemäsi liike vaikuttaa pelin kulkuun. Olet aina osallisena, aina ajattelemassa, aina suunnittelemassa strategiaa. Ei enää odottelua: pelin jokainen vaihe vaatii huomiotasi ja loogista harkintaasi!

Se, mikä tekee Soulkinista loistavan, on loputon määrä erilaisia strategioita, joita voit käyttää. Koska kerättäviä Soulkineita on useita ja tutkittavana on lukemattomia taktiikoita, jokainen peli on erilainen. Eräässä ottelussa saatat käyttää nopeaa ja aggressiivista strategiaa, kun taas toisessa saatat joutua laatimaan pitkän aikavälin suunnitelman vastustajan huijaamiseksi. 

Harkitsit siirtosi, valitsit Soulkinisi viisaasti, ja nyt strategiasi tuottaa tulosta. Tämä ”palkinnon” ja saavutuksen tunne on Soulkinin sydän. Ponnistelut palkitaan aidosti pelaamisen aikana, ja pelikokemuksesi on hyvin rikas ja antoisa. 

Astu Soulkinin maailmaan, jossa jokainen tekemäsi valinta voi johtaa voittoon. On aika nähdä, onko sinussa ainesta hallita peliä, jossa jokaisella päätöksellä on todella merkitystä. 

Keskeiset ominaisuudet:

  • Strateginen ja taktinen taistelu: Käytä järkeäsi selviytyäksesi suurista haasteista, jokainen taistelu vaatii taktista asemointia ja Soulkin-kykyjesi älykästä käyttöä. 
  • Yhdistä voimasi Soulkinin kanssa: Kerää ja ystävysty Soulkinien kanssa, kun seikkailet Ankirilin viehättävässä maailmassa. Kasvata Soulkin-joukkoasi ja hyödynnä niiden koko potentiaalia! 
  • Haastava ja palkitseva eteneminen: Etene läpi lukemattomien haasteiden pelin aikana. Mitä enemmän voitat, sitä vahvemmaksi tulet! Avaa uusia voimakkaampia kykyjä ja tehokkaampia Soulkineita edetessäsi. 
  • Dynaamiset pelijaksot: Jokainen luku tarjoaa tuoreen ja ainutlaatuisen pelikokemuksen dynaamisten karttojen, taistelujen ja tapahtumien avulla. Tämä takaa vaihtelevan ja jännittävän pelikierroksen joka kerta, mikä pitää pelin jatkuvasti mukaansatempaavana ja arvaamattomana.

Pelaajat voivat kokea Soulkinin lumoavan ja haastavan maailman tästä päivästä alkaen Steam Next Festissä. Liity Nadian ja hänen Soulkin-liittolaistensa seuraan taistelussa Ankirilin korruptiota vastaan ja lähde seikkailuun, jollaista ei ole ennen nähty!

Toivelistaa Soulkin Steamissa

Discord: https://discord.gg/StmQ3sfqpD
Instagram/Threads: @tambugames

X: @tambugames 

Tietoja Tambu Gamesista

Tambu on vuonna 2018 perustettu vakiintunut italialainen yritys, joka on erikoistunut pöytäpeleihin, pelillistämiseen ja nyt myös videopelimarkkinoille. Tambu on vahvasti läsnä pelialalla, ja se on luonut menestyksekkäästi mukaansatempaavia kokemuksia erilaisille kohderyhmille, kuten suurelle yleisölle ja yritysasiakkaille. 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa