Overpass 2 -ajopelissä haastetaan yhtäältä maastot kuin kilpakumppanitkin

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa Overpass 2 -ajopelissä kisataan vaikeakulkuisissa maastoissa ja poikkeuksellisilla ajoneuvoilla.

Overpass 2 on ajopeli, jossa kisataan huonoilla teillä, jyrkillä rinteillä ja vaarallisilla reiteillä. Ajoneuvoina eivät ole kiiltävät superautot tai kromatut sporttikaarat, vaan vankkatekoiset ja isopyöräiset maastoajoneuvot, joille kivet, puskat, puunrungot, mäet ja kuopat ovat vain hidasteita esteiden sijasta.

Mukana on peräti 33 erilaista ajoneuvoa, joilla ajetaan kolmessa eri kisaluokassa. Näitä ovat ainutlaatuiset UTV-maastoautot, mönkijöiksikin kutsutut nelipyöräiset moottoripyörät ja erikoisrakenteiset rock bouncer -maastokaarat. Näistä viimeiset ovatkin pelin kenties merkittävin uudistus edelliseen Overpass-pelin nähden.

Näissä ”kivipoukkoilijoissa” yhdistyvät suurikokoiset renkaat, valtavan tehokkaat moottorit ja ainutlaatuiset, putkimaisella rakenteella vahvistetut rungot. Tämä erikoisrakenne tekee autoista hurjan näköisiä ja samalla äärimmäisen tehokkaita. Näin jopa isot esteet ja vaikeakulkuiset maastot ovat ajettavissa taidokkaan kuskin ohjaksissa.

Pelissä ovat mukana alan tunnetuimmat ajoneuvomerkit, kuten Kawasaki, Yamaha, Polaris, Artic Cat ja Suzuki. Lisäksi rock bouncer -ajoneuvoista mukana ovat Venom, Screamin Blue, Rum Runner ja Smoked-out. Nämä tunnetut nimet tekevätkin ajamisesta hauskaa ja tuovat mukaan aitouden tuntua.

Ajoalueita mukana on viisi, joista jokainen tarjoaa oman tunnelmansa ja ainutlaatuiset haasteensa. Yhdysvalloista mukana ovat Bajan autiomaa, Johnson Valley ja Utahin autiomaa sekä maan itäinen keskiosa viidellä osavaltiollaan. Lisäksi mukana on läntisen Euroopan eri alueita.

Pelitiloja löytyy urapelistä pikakisoihin ja jopa kahdeksan pelaajan moninpelitiloista ainutlaatuiseen ajoakatemiaan. Verkkopelitilan ohella mukana on myös jaetun näytön moninpeli lähipelaamista varten. Kaikkiaan tekemistä riittää peräti 31 eri ajoradan ja viiden kisatyypin verran eri ajoneuvoluokissa ja eri alueilla. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus räätälöidä omia ajoneuvojaan ja omaa pelihahmoaan kisoista ansaituilla viritysosilla ja asusteilla.

Overpass 2 on julkaistu sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
https://play-overpass.com/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Overpass 2 -ajopelissä haastetaan yhtäältä maastot kuin kilpakumppanitkin”

Vastaa