Palkittu ROCCAT Paljastaa Syn Buds Core -nappikuulokkeet pelaamiseen

21. tammikuuta, 2022 ROCCAT, Turtle Beachin (Nasdaq: HEAR) palkittu PC-oheislaitteiden tuotemerkki, paljasti täysin uudet Syn Buds Core -korvakuulokkeet pelaamiseen. Syn Buds Core on langallinen 3,5 mm:n kuuloke, joka on suunniteltu pelaajille, joilla on useita järjestelmiä ja jotka etsivät monipuolista ääniratkaisua. ROCCATin uudet nappikuulokkeet tuottavat mukaansatempaavaa ääntä 10 mm:n ohjaimien kautta ja tarjoavat pelaajille kristallinkirkkaan äänen riippumatta siitä, käytetäänkö niitä työpöydän äärellä vai yhdistettynä mobiililaitteeseen liikkeellä ollessa. Syn Buds Core -nappikuulokkeissa on 1,2-metrinen kaapeli, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni ja äänenvoimakkuuden säädin, sekä monitoimipainike puheluihin vastaamista ja lopettamista varten. Langalliset Syn Buds Core -nappikuulokkeet lupaavat monipuolisuutta ja suorituskykyä, ja ne ovat nyt saatavilla osoitteessa www.roccat.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä hintaan 25,99 €.  

”Olipa kyse sitten pelaamisesta, musiikin kuuntelusta tai treenaamisesta, Syn Buds Core -nappikuulokkeet tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja aidon korkealaatuisen äänen”, sanoi René Korte, ROCCATin perustaja ja PC-oheislaitteiden johtaja Turtle Beachillä. ”Mobiilipelaaminen on jo valtavaa ja vain kasvaa, joten loimme Syn Buds Coren ROCCAT-faneille ja pelaajille, jotka haluavat saada kaiken irti kuulokkeistaan. Syn Buds Core ovat ilmiömäinen arvo, sillä ne tarjoavat kestävyyttä ja laadukkaita komponentteja edulliseen hintaan.”

Syn Buds Core -nappikuulokkeet voidaan liittää mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen, jossa on 3,5 mm:n ääniliitäntä. Rikkaat, selkeät ja mukaansatempaavat äänipulssit voimakkaiden 10 mm:n elementtien kautta tekevät pelaamisesta liikkeellä laadukkaan äänikokemuksen. Syn Buds Coren mukana tulee kankainen kantolaukku, joka helpottaa kuljetusta, ja kolme erikokoista silikonista korvapäätä täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. ROCCATin Syn Buds Core -nappikuulokkeissa brändin ikoninen logo on hopeanharmaa ja loput kuulokkeista ovat tuhkanmustat näyttävän sulavan ja tyylikkään ulkonäön saavuttamiseksi.

Lisätietoja uusimmista ROCCAT PC -pelituotteista ja -tarvikkeista on osoitteessa ROCCAT.com ja muista seurata ROCCATia: TikTok, Twitter, Instagram, Facebook, ja YouTube.

Lisätietoja Turtle Beachista Turtle Beach Corporation (www.turtlebeachcorp.com) on yksi maailman johtavista pelitarvikkeiden toimittajista. Turtle Beach -tuotemerkki (www.turtlebeach.com) on tunnettu uraauurtavista markkinoiden ensimmäisistä ominaisuuksista ja patentoiduista innovaatioista korkealaatuisissa, mukavuus edellä kulkevissa kuulokkeissa kaikentasoisille pelaajille, mikä tekee siitä fanien suosikkituotemerkin ja markkinajohtajan konsolipeliäänen alalla viime vuosikymmenellä.

Turtle Beachin ROCCAT -tuotemerkki (www.roccat.com) yhdistää yksityiskohtia rakastavan saksalaisen innovaation ja aidon intohimon parhaiden PC-pelituotteiden suunnitteluun. ROCCAT-brändin alla Turtle Beach valmistaa palkittuja näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimatoja ja muita PC-lisävarusteita.

Turtle Beachin Neat-mikrofonimerkki (www.neatmic.com) luo korkealaatuisia USB- ja analogisia mikrofoneja pelaajille, striimaajille ja ammattilaisille, jotka ottavat halukkaasti vastaan huipputeknologian ja muotoilun. Turtle Beachin osakkeilla käydään kauppaa Nasdaq-pörssissä tunnuksella: HEAR.


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Palkittu ROCCAT Paljastaa Syn Buds Core -nappikuulokkeet pelaamiseen”

Vastaa