Pelaamisen ohessa liikuntaa: Subsoccer

Subsoccer®jalkapallopeli on jaloilla pelattava pelipöytä, jonka parissa kaikenikäiset pelaajat takuulla saavat peli-ilosta kiinni.

Subsoccer® on Suomessa kehitetty pöytäjalkapallopeli, jota pelataan jaloilla paripelinä läpinäkyvän pöytälevyn alla tekoviheriöllä. Kaksi tuolia toimivat pöydän päissä maaleina ja pallona toimii virallista jalkapalloa ketterämpi tekniikkapallo. Pelaaminen luontuu keneltä tahansa, ikää katsomatta. Pelatessa silmän ja jalkojen koordinaatio kehittyvät ja peli tekee erinomaisen hyvää keskivartalon hallinnalle. Pakkaus sisältää pelipöydän ja 2 tuolia, verkot, pelialustamaton ja Superball-ottelupallon. Kokonaistilantarve pelivalmiina 234 x 89 cm. Paino n. 50 kg.

Sen kehittäjänä toimii Jarno Saarinen, joka keksi idean Subsocceriin vuonna 2008.

Subsoccer 7 on aivan loistava peli, jossa et tarvitse entuudestaan kokemusta jalkapallosta, istut vain alas ja heilutat jalkoja, yksinkertaisuudessaan. Pelissä on tarkoitus siis tehdä maali vastustajan verkkoon, näyttää helpolta, mutta ei sitä aina välttämättä ole!

SUBSOCCER SOPII LOISTAVASTI MINNE VAIN

Subsoccer sopii kouluihin, ravintoloihin/pubeihin, hotellien aulaan, areenoille, keskuksille, jalkapallo stadioneille, toimistoon, kouluihin, liikuntapuistoihin tai vaikka kotiin!

Subsoccer on huippuhauska ja ainutlaatuinen jalkapallopelipöytä! Suomessa kehitetty Subsoccer -pöytä toimii jalkapalloareenana, palloa pelataan jaloilla pöydän alla ja pelin idea on tehdä maali vastustajan penkin alla olevaan verkkoon. Subsoccer sopii kaikenikäisille ja sitä voi pelata melkeinpä missä vaan!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa