Pohjolan legendat The Fate of Baldr -pelissä

Norjalainen indie-pelikehittäjä Ananki Game Studio osoittaa kunnioitusta pohjoisen mytologialle. Heidän tuleva pelinsä The Fate of Baldr on saanut inspiraationsa vanhojen legendojen tarustosta.

Pohjolan mytologia viittaa Skandinavian puitteisiin, jotka tapahtuivat viikinkiajan (790-1100) tienoilla. Mytologia on yleisnimitys myyteille, legendoille yliluonnollisista olennoista, jotka liittyivät esikristilliseen pohjoismaiseen uskontoon.

Vanhat pohjoismaalaiset harjoittivat polyteististä uskontoa. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että he uskoivat vahvasti eri jumaliin ja jumalattariin. Ananki Game Studio on ylistänyt eri jumalien, olentojen ja sankareiden tarinaa, ja he haluavat juhlistaa pohjoista mytologiaa paljastamalla kolme The Fate of Baldrin pomoa.

Kääpiöveljekset Brokkr ja Eitri Kääpiöveljekset Brokkr ja Eitri tunnetaan hyvin Thorin vasaran, Mjølnirin, takomisesta, mutta he valmistivat myös Odinin keihään Gungnirin, virheettömän maagisen aseen, joka osui aina kohteeseensa. The Fate of Baldrissa Brokkr ja Eitri ovat kaksoset, jotka käyttävät voimakasta seppävasaraa. He esiintyvät pomoina pimeässä, mudan peittämässä autiomaassa, joka tunnetaan nimellä Svartalvheim.

Freya, rakkauden ja sodan hekumallinen jumalatar. Neljä kääpiötä takoi hänen taikakaulakorunsa Brisingamenin, jonka hän sai lahjaksi vietettyään yhden yön jokaisen kääpiön kanssa.

The Fate of Baldrissa Freya esiintyy majesteettisena jousimiespomona Alvheimin maagisissa viidakoissa.

Hel, hirvittävä kuoleman kuningatar, Lokin tytär sekä Fenririn ja Jormungandrin sisar. Hän on pelätty hallitsija Helheimissa, jonne sairauteen ja vanhuuteen kuolleet lähetetään.

The Fate of Baldrissa Hel on Helheimissa esiintyvä synkkä nekromaanipomo. Hänen huhutaan olevan Baldrin sielun vartija Baldrin kuolemasta lähtien.

Aloita matkasi kohti Pohjolan mytologiaa ja toivelistaa The Fate of Baldr nyt Steamissa.

Liity Ananki Game Studion Discordiin ja seuraa heitä sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter, TikTok, YouTube ja Instagram.

Tietoja Ananki Game Studiosta

Ananki Game Studio on indie-pelien kehitysstudio, jossa työskentelee kolme kokopäiväistä työntekijää Oslossa, Norjassa. Tiimiin kuuluvat André (toimitusjohtaja/ohjelmoija), Asia (2D-taiteilija) ja Anders (3D-taiteilija/ohjelmoija). Jokaisella heistä on yli 10 vuoden kokemus ohjelmoinnista, 2D-taiteesta ja 3D-mallinnuksesta. He ovat kehittäneet pelejä kokopäiväisesti vuodesta 2020 lähtien.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa